Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: Choker chic

Bron afbeelding

Afgelopen winter veroverde de choker necklace mijn modehart, na een periode van lang twijfelen of het wel binnen mijn stijltje paste. Inmiddels kan ik daarop volmondig ‘ja’ beantwoorden, want de choker is er inmiddels in zeer veel verschillende uitvoeringen. Tijdens een rondje online– en offline shoppen ontdekte ik dat de basic zwarte choker verleden tijd is, en dat onze hals nu versierd mag worden met veters, kraaltjes, parels, kettinkjes en fluweel. Bij River Island zag ik zelfs chokers met schelpjes – helemaal mijn ding!

Het mooiste vind ik de choker gecombineerd met een off shoulder-top-, blouse of jurkje. Ook kun je deze ketting heel vrouwelijk combineren met een wijdvallende blouse, en daaronder een bralette. Draag de choker op een eenvoudig T-shirt of juist op een sexy cocktailjurkje – alles kan. Wat vind jij van deze trend? Hoe draag je de choker zelf? Hieronder zette ik mijn favoriete chokers neer. Om ze direct te shoppen klik je eenvoudig op jouw favoriete choker.

[show_ms_widget id=”35680576″ image_id=”41528131″ width=”650″ height=”460″][show_ms_widget id=”35680580″ image_id=”41528135″ width=”650″ height=”460″]

1. Revolve Clothing / 2. River Island / 3. Revolve Clothing / 4. ASOS / 5. Forever 21 / 6. Forever 21 / 7. ASOS / 8. Revolve Clothing / 9. ASOS / 10. River Island / 11. ASOS / 12. Revolve Clothing / 13. ASOS

Shop the Post[show_shopthepost_widget id=”1741635″]

Styled by Romy

2 gedachten over “FAVORIETEN: Choker chic

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven