Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Take me to the Ocean

2345678910Gilet & ring: H&M – Maxidress: FollowFashion – Sunnies: Polette EyewearSneakers: Converse – Tas & oorbellen: Accessorize – Kettinkjes: Forever 21 & Accessorize – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Forever 21, 4EverwithEveryone, Pracht, ModeMusthaves, ‘t Gasseltje & Costes Fashion

Foto’s: Marianne van Schoonhoven-Lampers Fotografie

Hi fashionlovers! Het is inmiddels geen geheim meer: I love the beach. Afgelopen maandag ben ik lekker wezen uitwaaien aan een strandje hier in Utrecht, en hebben we meteen outfitfoto’s gemaakt. Bij zomers weer trek ik altijd meteen mijn maxidresses uit de kast. Deze kreeg ik van FollowFashion, hij heeft naar mijn mening de perfecte roze kleur, een prachtige lengte en een koordje waarmee je de jurk kunt tailleren. Ik heb hem gecombineerd met mijn nieuwe gilet van H&M. In de zomer vind ik het ook altijd superleuk om layered kettinkjes te dragen, hoe toepasselijk is het kettinkje met schelpje en zeesterretje?

Verder draag ik mijn favoriete tas van Accessorize, waar ik nog steeds helemaal verliefd op ben. Dit keer heb ik mijn sandaaltjes thuis gelaten en gekozen voor sneakers! De laatste tijd betrap ik mezelf er steeds meer op dat ik kies voor witte sneakers onder een outfit. Makkelijk, comfortabel en stijlvol in één klap. Ik werd benaderd en geïnspireerd door NieuweSneakers.nl, een platform voor en door sneakerliefhebbers. Dit is dé sneakercommunity van Nederland, waar dagelijks de allernieuwste sneakers worden geshowd. Verder vind je hier reviews, een blog, kortingscodes en veel meer. Je vindt hier dus niet alleen alles over (mijn) Converse-sneakers, maar ook over bijvoorbeeld Adidas-sneakers en Nike Air Max 90 sneakers. Laat je inspireren!

Ik hoop dat wij jullie ook geïnspireerd hebben, kies dus eens voor sneakers onder je maxidress, rok, shorts of andere zomerse outfit. Wat vinden jullie van mijn look, zouden jullie zelf ook sneakers dragen onder een zomer-outfit? Ik wens jullie een fijne dag!

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”790861″]

Dit is een gesponsorde blogpost

Styled by Romy

5 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Take me to the Ocean

  1. Super leuke outfit! Mag ik vragen welke maat jij hebt van deze jurk? Ik wilde m bestellen maar weet niet goed hoe hij valt..

    X Jade

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven