Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT REPORT: Specsavers x Danie Bles #Loveglasses trendshow

s2s3s4s5s6s7s8s9s10s11

Als er één iemand is die mij altijd weer inspireert, is het styliste & designer Danie Bles wel. Met klanten als Sylvie Meis, Yolanthe Sneijder-Cabau, Leontine Borsato en Renate Gerschtanowitz en haar unieke mix & match-stijltje weet ze telkens weer indruk op me te maken. Danie’s stijl is een mix tussen vintage, rock & roll, high street, designer en bohemian chic. Deze stijlen sluiten perfect aan op de nieuwste collectie van Specsavers, en daarom sloegen de twee de handen ineen om een select groepje genodigden te inspireren met een te gek event. Gisteren vond dan ook de Specsavers x Danie Bles trendshow plaats in het Art’Otel te Amsterdam, en ik was erbij.

Bij binnenkomst was ik direct onder de indruk van de prachtige tableaus die styliste Famke had gestyled. De brillen werden geëtaleerd in thema’s als vlindermonturen, boyfriend style, felgekleurd en rock & roll. We namen front row plaats en lieten ons inspireren door de verschillende thema’s die Danie had samengesteld. Zo kwam er een rood thema voorbij, want Danie verzekert ons dat rood hét wordt dit najaar. Ook kwamen er felgekleurde outfits voorbij; hoe prachtig is bijvoorbeeld die gestreepte maxidress? Ik spotte verschillende metallic stoffen, gave zakelijke jurken, pakken, maar ook stoere gescheurde spijkerbroeken, leren jacks en studded riemen.

Specsavers presenteerde ons mooie vlindermonturen, oversized boyfriend monturen, ronde brillen en juist gekleurde brillen. Na afloop mochten we de verschillende monturen proberen, en kregen we stylingadvies van Danie en haar stylistes. Ook kregen we nog een cadeaubon waarmee we een eigen bril uit kunnen kiezen bij een Specsavers-filiaal, hier zien jullie dus snel meer van! Na nog even gekletst te hebben met blogger Anna Rike, die een samenwerking met Specsavers is aangegaan, pakte ik de trein weer terug naar huis. Ik vond het een te gekke show, en heb weer een flinke dosis nieuwe mode-inspiratie opgedaan. Omdat de ruimte vrij donker was, kunnen de foto’s trouwens wat wazig zijn. Wat vind jij van mijn report, en wat is jouw favoriete montuur? Ik wens je alvast een heerlijk weekend!

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven