Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Curves maaltijdvervangende- & snackrepen

Je kent het wel; je probeert vaak zo gezond en verantwoord mogelijk te eten, maar op sommige momenten schiet dit er gewoon bij in. Vooral op het gebied van tussendoortjes, want het is soms moeilijk om een verantwoorde maar lekkere snack te vinden. Daar heeft Curves, bekend van hun sportscholen, iets op bedacht! Curves introduceert daarom nu drie lekkere repen die ook nog eens laag in calorieën zijn.

Er is één maaltijdvervangende reep, de ‘Chewy Caramel Delight’-reep, en twee snackrepen, oftewel de ‘Dreamy Chocolate Crunch’-reep en de ‘Blissful Berry Bite’-reep. Ik kreeg de drie repen opgestuurd en was erg benieuwd of ze ook voor mij zouden werken. Ik ben namelijk regelmatig onderweg van afspraak naar afspraak, dus zo’n reep die je even snel in je tas kunt gooien is ideaal. De repen van Curves sluiten perfect aan op sportprogramma’s en hebben als doel ons lekkerder in ons vel te laten zitten, en ons gewicht te laten verliezen. Of dat werkt laat ik je hieronder weten!

23Als eerste de Dreamy Chocolate Crunch-reep, deze reep bevat 108 calorieën en veel proteïnen, wat nodig is voor spierherstel. Ook is hij rijk aan eiwitten en vezels, waardoor je stoelgang verbetert en je spieren sneller herstellen na een work-out. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten is mijn vriend personal trainer, en ik heb hem dan ook zijn mening gevraagd over deze repen. Ikzelf vond de Dreamy Chocolate Crunch-reep het lekkerst, er zit pure chocola op en hij smaakt heel crunchy. Ik zit ook echt wel goed vol na deze reep.

45Dan de Chewy Caramel Delight-reep, dit is de grootste reep die ook meteen de meeste calorieën bevat, namelijk 204. Het is met recht een maaltijdreep te noemen, want hij is erg vullend. Van alle repen vind ik dat hier het minst smaak aan zit, hij smaakt gewoon een beetje naar ‘niks’. De karamelsmaak proef je heel slecht. Mijn vriend vond de reep vrij droog smaken, wel vond hij de toevoeging van chocola een pluspunt. Ook vond hij de reep taai van structuur, maar zat hij er wel echt vol van. In deze reep zitten de meeste eiwitten, wat voor bijvoorbeeld sporters een groot voordeel is. Deze maaltijdreep bevat bovendien 23 vitamines en mineralen.

67De Blissful Berry Bite-reep is de favoriet van mijn vriend, dit komt dan ook door de aardbeiensmaak. De reep smaakt zoet en fris, en heeft een fijn formaat; minder groot en machtig als de karamelreep. De Blissful Berry Bite-reep is goed te eten, vullend, en heeft witte chocola als pluspunt. In deze reep zitten 117 calorieën.

Ik vind de repen qua formaat erg fijn; je gooit ze snel in je tas. Ze zijn superhandig voor onderweg, of als je bijvoorbeeld in de auto zit of tussen twee afspraken in even snel iets wilt eten. De repen vullen echt, vooral de karamelreep. De repen zijn met hun eiwitten, proteïnen en vezels perfect als aanvulling op je sportschema. Ook zijn deze healthy repen nog eens lekker van smaak, dit maakt het natuurlijk meteen aangenamer om te eten. Ze hebben een laag suikergehalte en bevatten weinig verzadigde vetten en zout.

Deze repen zijn verkrijgbaar bij de filialen van Curves, wat voor mij persoonlijk een nadeel is. Je rent namelijk niet even snel naar de supermarkt voor deze repen. De kleine repen kosten € 1,50 per stuk, de grote reep € 2,50. Over het algemeen ben ik zeer tevreden over deze vullende, gezonde en lekkere repen, ben jij ook zo benieuwd geworden na mijn review? En wat eet jij zelf graag tussendoor?

Deze repen heb ik opgestuurd gekregen ter review

Styled by Romy

Een gedachte over “REVIEW: Curves maaltijdvervangende- & snackrepen”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven