Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Styling the track pants

[show_shopthepost_widget id=”2665966″]

Blazer: H&M / Top: Marc Cain via Jeroen Beekman / Broek: C&A / Tas: Zara / Loafers: Marc Cain / Oorbellen: Eline Rosina via Sieraden voor Lieve… / Horloge: My Jewellery / Kettinkjes: My Jewellery, Steddy & Names4Ever / Ring: Jewelry by AD / Armbanden: Happiness Boutique, Michael Kors via Brandfield, I’m a FashionLover, My Jewellery & ModeMusthaves

Foto’s door Maren Lotte

De track pants is momenteel volop in het straat- en modebeeld te zien, maar hoe combineren we hem nu eigenlijk zonder dat we eruit zien alsof we in ons zondagskloffie naar buiten gaan? Wat mij betreft zit het hem in de basis: ga voor een model met een goede pasvorm van een stevige stof. Het broekje dat ik vandaag draag heeft een iets uitlopende pijp met splitjes aan de onderkant, dit in combinatie met de diagonale streep aan de zijkant van de broek laat je optisch langer lijken.

Ik draag deze heerlijke broek niet alleen met sneakers en een mooie blouse in mijn vrije tijd, maar ook juíst naar kantoor of een formelere afspraak. Op mijn broek draag ik een koraalkleurige, tikkeltje oversized blazer uit een vorige collectie van H&M. Dit combineer ik met mijn nieuwe, nude-kleurige top van Marc Cain, toch wel één van mijn favoriete merken. Ik shopte de luxe suède-look top bij Jeroen Beekman, waar je bijvoorbeeld ook mooie jasjes en jurken van Marc Cain vindt.

De top zit ontzettend lekker door het zachte stofje en heeft een korte mouw en een iets hoog gesloten hals, wat ik persoonlijk heel mooi vind staan onder een blazer. Er zitten prachtige, kant gestreepte details in de top en ik koos ervoor om hem in mijn broek te dragen voor meer accent op mijn taille. Toevallig zijn mijn pastel loafers ook van Marc Cain – loafers zijn mijn favoriete schoenen van dit moment omdat ze elke outfit upgraden.

Natuurlijk heb ik mijn look afgestyled met mijn favoriete sieraden, waaronder mijn nieuwe kusjes-oorbellen van Eline Rosina via Sieraden voor Lieve… Hun unieke sieraden hebben elk een bepaalde boodschap waardoor het geven en krijgen ervan meer waarde krijgt. Het merk heeft kwalitatief prachtige sieraden voor een betaalbaar prijsje met een zeer persoonlijke touch. Elk sieraad wordt dan ook ingepakt als een echt cadeautje aan jezelf – of voor een dierbare natuurlijk. Wat vind jij van de look?

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”360790″]

Deze Outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met Jeroen Beekman / Sieraden voor Lieve…

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: Styling the track pants”"

  1. Ik moest in het begin wel wennen aan dat soort ‘joggingbroeken’ maar mits je het juiste model neemt en goed combineert, kan het heel tof staan! Ik heb nu ook eentje op het oog. Ik hem geloof ik toch maar bestellen :).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven