Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Florals, ruffles & denim

[show_shopthepost_widget id=”2665285″]

Gilet: River Island / Top: ModeMusthaves / Jeans & oorbellen: H&M / Tas: Zara / Espadrilles: Sacha / Ring: Jewelry by AD / Kettinkjes: Steddy, My Jewellery & Names4Ever / Horloge: My Jewellery / Armbanden: I’m a FashionLover, ModeMusthaves, My Jewellery, Michael Kors via Brandfield & Happiness Boutique

Fotografie door Fleur

Waar denk jij aan bij de ideale festival outfit? Ik denk dat de meeste mensen een festival waardige outfit associëren met veel franjes, ripped shorts, hoofdbandjes, maxi dresses en denim jacks. Maar wat draag je op een festival als het bijvoorbeeld iets koeler of regenachtiger weer is zoals nu? Omdat Sacha me uitdaagde mijn ultieme festival look van dit moment te fotograferen, besloot ik voor een outfit te gaan die helemaal ‘mij’ is: pasteltinten, high waist denim, de bloemenprint en dromerige, zwierige stoffen.

Voor mij is de ideale festival outfit een outfit waarin je verschillende stijlen-, stoffen en elementen met elkaar mixt & matcht. Je moet je er lekker in kunnen bewegen maar het moet tegelijkertijd ook helemaal jouw stijl uitstralen. Omdat ik bij iets kouder festivalweer het liefste kies voor laagjes, draag ik een lang gilet met bloemenprint van River Island op een roze top met ruches. De mom jeans met hoge taille komt uit de huidige collectie van H&M.

Om de gedempte kleuren uit mijn look iets meer op te halen koos ik voor de koraalkleurige tas van Zara, en natuurlijk is mijn festival outfitje niet compleet zonder de nodige sieraden. Festivals pakken doe ik het liefst op platte schoenen, en deze espadrilles van Sacha zijn voor mij ideaal. Ze hebben de perfecte kleur nude, een comfortabel voetbed waarop je de hele dag heerlijk loopt én ze zijn bewerkt met studs. Door het smalle enkelbandje en de rieten zool zijn deze espadrilles stijlvol en vrouwelijk.

Mocht je niet voor espadrilles willen gaan, dan kun je ook bij Sacha terecht voor bijvoorbeeld enkellaarsjes, sandalen of sneakers – allemaal prima geschikt voor een dagje festival(s). Wat zijn jouw ultieme festival schoenen en wat vind je van mijn look?

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”360736″]

Deze Outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met Sacha.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven