LOOK OF THE DAY: Sparkling sweater

23456Sweater: Pull & Bear – Rokje, faux fur pompons & panty: H&M – Tas: Primark – Enkellaarsjes: Sacha Shoes – Kettinkjes: Primark & Accessorize – Horloge: Naf Naf – Armbanden: Lavished, Costes Fashion & ModeMusthaves

Fotografie: Mauricio Plein

Dit is hem dan: mijn eerste outfitpost van 2016. Met het donkere, winterse weer buiten wordt het echter steeds lastiger om outfits vast te leggen. Tóch ga ik me er de komende periode aan wagen. Ik heb namelijk weer een heleboel leuke, nieuwe items aan mijn garderobe toegevoegd die ik graag wil laten zien. Vandaag draag ik een lurex sweater die ik bestelde bij Pull & Bear. Al langere tijd ben ik op zoek geweest naar zo’n soortgelijke sweater, en dit pareltje móest ik hebben. Hij is dan ook enorm makkelijk te combineren met rijke kleuren als donkerblauw, robijnrood, okergeel en smaragdgroen. Ik draag vandaag een leatherlook rokje onder de sparkling sweater, en daarbij een dikke, warme panty. Mijn enkellaarsjes zijn van Sacha Shoes en had je vast al eerder voorbij zien komen.

Mijn outfitje heb ik natuurlijk weer afgestyled met subtiele, gelaagde kettinkjes, mijn favoriete horloge en een rij armbanden. Ook draag ik mijn super betaalbare vintage look-tasje van Primark, met daaraan 2 faux fur pompons: een trend waar ik op dit moment geen genoeg van kan krijgen. Wat vind jij van mijn outfit?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1318800″]

6 Comments
 • Linda
  januari 7, 2016

  Je nieuwe sweater, ik vind hem leuk! Erg mooi gecombineerd met je rokje en ben verliefd op je tasje <3

 • Laurence
  januari 7, 2016

  Wat een schattig tasje met pom-pom’s! <3

  xxx
  http://www.laurencemagaly.com

 • Mariska
  januari 7, 2016

  Gave sweater, staat je goed! De hele outfit staat je trouwens goed. Schattig dat tasje zo!

 • Sanne
  januari 7, 2016

  Dat is een mooie trui seg. Het past heel mooi bij jou. 🙂

 • Rochella
  januari 7, 2016

  Ik vind je tasje vd Primark heeel erg leuk. Xoxo

 • Manouk
  januari 8, 2016

  Wow wat een fantastisch tasje! En deze kleuren staan je goed 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *