Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Rain is just Confetti from the sky

23457891011Jas & tas: Primark – Trui: ONLY via Otto – Leren broek: Vero Moda via Otto – Riempje: Forever 21 – Faux fur pompons: H&M – Leopard booties: Gabor via Dungelmann – Kettinkjes: Primark & Accessorize – Horloge: Casio – Armbanden: Lavished, Costes Fashion & ModeMusthaves

Fotografie: Mauricio Plein

Geel – het is een kleur die ik, gek genoeg, niet vaak draag. Het is gewoon geen kleur die ik tijdens het shoppen snel uit een rek zou trekken. Toch vind ik zelf dat het me erg goed staat, en dan vooral citroengeel in de zomer en oker- en mosterdgeel in het najaar. Een paar dagen geleden ontving ik een pakketje van Otto met daarin een nieuwe, okergele coltrui van ONLY en een nieuwe, leren broek van Vero Moda, aangezien mijn oude exemplaar wel aan vervanging toe was. Verrassend hoe makkelijk zo’n okergele trui te combineren valt, want ik vind hem bijvoorbeeld super matchen bij mijn luipaard-laarsjes. Ook staat hij prachtig onder een camelkleurige jas, zoals deze van Primark.

Jullie weten inmiddels wel dat mijn tas ook van Primark is, net als de layered kettinkjes die ik bij vrijwel iedere outfit draag. Ook de faux fur pompons zie je vaker voorbij komen, aangezien dit echt een obsessie begint te worden de laatste tijd :-). Deze outfit schoten mijn vriend en ik trouwens in de regen – alles voor mijn blog. Wat vind jij van mijn outfit? Draag je zelf weleens geel?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1321344″]

Styled by Romy

3 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Rain is just Confetti from the sky

  1. Geel vind ik eigenlijk een niet zo fijne kleur, okergeel is de enige geeltint die ik dan nog wel mooi vind met zwart, donkerbruin of bordeaux oid. Ik vind je look geweldig en ben jaloers op je haar! En je accesoires zijn ook zo leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven