Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Christmas eve

23456789Faux fur jasje, tas & panty: Primark – Top: By Fabrio – Riempje: H&M – Rok: S. Oliver via Otto – Enkellaarsjes: Sacha Shoes – Initial earring: ModeMusthaves – Kettinkjes: Costes Fashion & Accessorize – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Lavished, C for Classy, ModeMusthaves & Costes Fashion

Foto’s: Marlous Mondt – Studio Mondt

Hi fashionlovers! Nog net op tijd voor kerstavond geef ik jullie graag wat outfit-inspiratie. Dat je niet per sé hoeft te gaan shoppen voor je kerstoutfit(s), laat ik je zien met deze look. Wij modemeisjes hebben allemaal wel een faux fur jasje in de kast hangen, toch? Dit bordeauxrode jasje scoorde ik vorig jaar heel budgetproof bij Primark. Daaronder draag ik een pailletten-top; dit is eigenlijk een jurkje! Ga slim om met de inhoud van je garderobe en draag kledingstukken eens op een andere manier. Verder heb ik een faux leren plooirokje van S. Oliver via Otto gecombineerd met een matte panty en mijn nieuwe enkellaarsjes van Sacha Shoes. Zijn ze niet prachtig? Ik vond ze heel tijdloos en stijlvol, met het riempje om de enkels.

Een outfit wordt natuurlijk meteen party-proof met de juiste accessoires. Steek je haar op en kies voor een opvallende oorbel, of ga juist voor los, wavy haar en layered kettinkjes. Natuurlijk is een statement ketting ook altijd goed en feestelijk! Kies voor een stijlvol horloge en meerdere, geraffineerde armbandjes, of juist voor een opvallende en zwaardere armband. Ook een mooie vintage-look cocktailring is zeer passend. Ik heb mijn outfitje afgestyled met mijn saddle bag van Primark, en een gouden oogmake-up, donkere eyeliner en mijn favoriete bordeauxrode, matte lipstick van Kiko. Wat vind jij van mijn kerst-outfit? En wat ga je zélf dragen tijdens kerst?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1296683″]

Styled by Romy

2 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Christmas eve

  1. Jaaa, je mooie jasje!!! Ik ben nu een beetje inspiratieloos wat mode betreft en twijfel nog wel een beetje wat ik ga dragen morgen/overmorgen. Fijne kerstdagen Romy.
    Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven