Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: SILVER SHOES

0203040506070809Jasje, blouse, boyfriend jeans & oorbellen: H&M – Riempje: Forever 21 – Tas: Accessorize – Brogues: London Rebel – Kettinkjes: Accessorize & Costes Fashion – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Costes Fashion, ModeMusthaves, Pracht, My Jewellery & ‘t Gasseltje
Foto’s: Mauricio Plein

Met dit heerlijke weer is het bij mij tijd om mijn lente outfitjes uit de kast te trekken! Gisteren heb ik lekker quality time gehad met mijn vriend, en hij wilde ook nog wel even outfitfoto’s maken. Ik draag hier mijn bouclé jasje van H&M dat ik wel eens eerder in een outfitpost heb gedragen, maar hij combineert zo makkelijk, hier met poederroze! Ik heb besloten mijn skinny jeans te vervangen voor een boyfriend jeans, zo heerlijk comfortabel <3.

De zilveren brogues van London Rebel bestelde ik op Asos.com en kwamen afgelopen dinsdag binnen. Deze zilveren pareltjes maken echt iedere look af! Ik heb al ontelbare outfitjes in mijn hoofd voor komende lente en zomer, en zag deze schoenen ook al bij mijn stijlicoon Olivia Palermo. Ik heb mijn outfitje afgestyled met layered kettinkjes, dé zomertrend op sieradengebied. De laatste tijd vind ik het dan ook superleuk om verschillende kettinkjes met elkaar te combineren! Het is weer eens wat anders dan die statement kettingen. Wat vind jij van mijn lookje? Ik ga vandaag lekker een terrasje pakken met een vriendin, en de laatste voorbereidingen treffen voor een stylingworkshop die ik morgenavond ga geven! Houd je mijn blog in de gaten? Morgen geef ik een te gekke prijs weg in samenwerking met Accessorize!

Shop the Look!

Styled by Romy

3 gedachten over “LOOK OF THE DAY: SILVER SHOES

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven