Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

INTERIEUR: Girly Homedeco onder de € 20

Boek: ModeMusthaves €18 – Vogelkooitje: H&M Home €7,99 – Gerbera: House of Fraser €6,93 – Ananaskaars: H&M Home €5,99 – Roze potje: H&M Home €7,99 – Vogelkaarsjes: H&M Home €4,99 – Paris mok: Sur La Table €8,16 – Koperen spiegel: H&M Home €18 – Roze mand: Loavies €15 – Kussen: H&M Home €18 – Waxinelichthouder: De Bijenkorf €5,95 – Roosjeskaars: H&M Home €1,99 – Mand met zeesterren: Kirklands €18 – Potjes: ModeMusthaves €17

Met de komst van de lente krijg ik ook altijd de lentekriebels als het gaat om mijn interieur. Ik heb erg veel zin om ons appartement een Spring make-over te geven! Vorige week maandag was ik bij H&M Home op de Dam in Amsterdam, en wat was er een geweldige home collectie te koop voor dit voorjaar. Ik moest mezelf inhouden om niet alle marmeren schaaltjes, ananaskaarsjes, faux fur kussens en vogelkooitjes mee te nemen! Groot voordeel: alles is enorm betaalbaar. Dat bracht me op het idee om de leukste woonaccessoires van dit moment voor je te verzamelen, allemaal onder de 20 euro!

Op interieurgebied zien we dit voorjaar echt een paar duidelijke trends: de tropische trend met flamingo’s, ananassen en palmbomen, de minimalistische trend, de koperen trend en niet te vergeten de marble trend. Ook zag ik bij H&M Home veel mediterraans geïnspireerde items in turquoise en wit, en daarnaast een prachtige pastelkleurige collectie. Momenteel ben ik zelf helemaal weg van de ocean trend; ik zie bij verschillende winkels veel woondecoratie met schelpen, krabben, faux koraal en decoratiezand. Webshops als De Bijenkorf, Loavies, ModeMusthaves, Zara Home en Douglas hebben prachtige, betaalbare homedeco voor ons. Wat is jouw favoriet hierboven, en wat is jouw favoriete home trend van dit voorjaar?

Styled by Romy

4 gedachten over “INTERIEUR: Girly Homedeco onder de € 20

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven