Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

WINACTIE: Win € 100 shoptegoed bij Accessorize + Stylingadvies van mij!

Of je nu al wel of niet je zomervakantie naar een tropisch warm oord hebt geboekt, met de nieuwe zomercollectie van mijn favoriete sieradenmerk Accessorize wanen wij ons allemaal op Summer holiday! Accessorize biedt ons een tropische collectie vol statement sieraden, tasjes met pailletten en kraaltjes, meloenen, ananassen (I love!), sandaaltjes en veel meer! Ook voor de mooiste swimwear en beach coverups kun je bij Accessorize terecht.

Om jou alvast helemaal Summerproof te maken mag ik vandaag maarliefst 100(!!) euro shoptegoed weggeven, die je gaat besteden in een Accessorize store in Nederland naar keuze. En dat is nog niet alles, want ik ga met je mee! Tijdens een heerlijk ochtendje of middagje shoppen geef ik uitgebreid stylingadvies met betrekking tot jouw nieuwe aankopen. Hieronder alvast wat inspiratie voor ons shoppingtripje!

2

Wat moet je doen voor deze te gekke prijs?
<3 Like Accessorize & Styled by Romy op Facebook. De prijs wordt verloot onder de fans van Accessorize en Styled by Romy. Nieuwe likes zijn vrijwillig.
<3 Extra kans maken? Dat doe je door een comment achter te laten onder dit bericht! Verzin een leuke reden waarom jij kans móet maken, of laat mij weten wat jij bij Accessorize zult gaan shoppen als je wint!

De winactie duurt een week, op vrijdag 20 maart kies ik samen met Accessorize een winnares. Zorg er dus voor dat je goed bereikbaar bent en laat je mailadres achter in je comment hieronder.

Outfit inspiratie nodig met de nieuwe collectie van Accessorize? Je vindt het hier en hier in mijn Accessorize outfitposts! Good luck, girls!

Styled by Romy

66 gedachten over “WINACTIE: Win € 100 shoptegoed bij Accessorize + Stylingadvies van mij!

 1. Superleuke winactie, i`m in! Ik kan wel een nieuwe tas gebruiken, stijladvies van jou lijkt me erg leuk. En natuurlijk zou ik het ook erg leuk vinden om je weer eens te zien!
  Liefs

 2. Zoooo, dat is nog eens een leuke winactie! Ik doe super graag mee. Ik zou sowieso op zoek gaan naar een leuk tasje dat vergelijkbaar is met de jouwe, die met strikjes aan de zijkant. Daarnaast sieraden in kleurtjes om al mijn wit/grijs/blauwe outfits op te fleuren!

 3. wat een super vette winactie! ik doe dan ook heel graag mee <3

  – ik hou van accessorize
  – vooral van hun tassen
  – ik houd van annanas printjes en andere fruitprintjes
  – ik zou je graag willen ontmoeten
  – en stijladvies krijgen! je hebt altijd hele leuke outfits!
  – ik likete je al een tijd op facebook
  – ik like accessorize nu ook
  – ik ga 27 april naar bali en alle zomerse printjes zijn welkom!

  liefs
  shalane

 4. wauw!! Het lijkt me echt superleuk om stijladvies van jou te krijgen:)) ik ben nu flink aan het sporten, dus zou wel echt een cadeautje zijn om dit te mogen winnen. Accesoires heeft altijd superleuke kleding en accessoires, dus heel hard duimen maar voor deze topprijs! Veel liefs

 5. Oh wauw ik wil graag meedoen! En waarom? Omdat ik mijn accessoires graag aan wil vullen, ik heb eigenlijk vrijwel niets. Ik wil graag wat vaker armbanden en kettinkjes etc. gaan dragen, dus dit zou de perfecte kans zijn!

  Ik volg beide; Eilish Sleijpen

 6. Whaaa super leuke actie! Ik ga nooit de deur uit zonder accesoires, heb dan ook een lade vol. Alleen zonnige lente en zomer kleurtjes ontbreken nog. Vooral een leuke tas en wat sieraden zouden een mooie toevoeging zijn aan m’n collectie. ‘T leukste deel van de actie, het uitzoeken met jou advies en tips! Fingers crossed!

 7. Gave winactie! Ik zou het shoptegoed en advies wel kunnen gebruiken voor Spanje. In augustus vertrek ik voor een half jaar naar Spanje (om te studeren). Ik zal er daar dan goed uit zien met de items van Accessorize en het advies van jou! 🙂

 8. Hi romy,
  wat een super leuke actie vooral de styling ben ik erg benieuwd naar. Je tips trucs en style adviezen neem ik graag van harte en een x shoppen ergens anders dan in twente is ook zeer zeker welkom.
  het zou wel extra bijzonder zijn en een super gaaf cadeau aangezien ik op 20 maart jarig ben.
  De voornamelijkste reden is toch wel wat zal bij mij passen in jouw ogen.
  ben een vrolijke meid die van aparte dingen houd en graag iets unieks heeft.

  Liefs joyce pots
  facebook.com/joycepots
  Twitter.com/potsj

 9. Sign me up! Voor accessoires ben ik altijd te vinden! Ik ben een handtassen freak dus mij ga je zien buiten wandelen met een zomerse tas!
  groetjes
  Eveline

 10. Waaaa! Dit wil ik zo graag!
  Ik heb een hele erge minimalistic style met veel neutrals en ik draag oprecht nooit kleur. Ik wil dit al tijden opvrolijken en als ik ga shoppen ga ik daarom bijna altijd langs de Accessorize, maar ik weet gewoon vaak niet hoe ik het dragen moet en al helemaal niet hoe te combineren met mijn garderobe! Stylingadvies hiervan lijkt me super! Kan ik eindelijk kleur aanbrengen!

 11. Oehh aan deze leuke winactie moet ik natuurlijk meedoen!!
  Accessorize staat vooral bekend om haar prachtige sieraden in mijn ogen 🙂 áltijd is de collectie mooi!! Met dit heerlijke weer van de afgelopen week en deze winactie, kan ik geen betere manier verzinnen om het voorjaar in te gaan 🙂 Liefs!

 12. Wat zou ik graag deze winactie winnen! Helaas heb ik geen facebook, desondanks wil ik toch graag aan deze actie meedoen. Ik zou stijladvies van Romy heel goed kunnen gebruiken omdat ik in juni afstudeer en ik mijn garderobe graag zou willen vernieuwen voor een nieuwe fase in mijn leven 🙂 Accessorize is mijn favoriete merk, maar door mijn studie kan ik niet veel shoppen. Graag zou ik leuke sieraden willen uitzoeken die bij mijn kleding passen. Het zou een geweldig cadeau zijn voor het behalen van mijn diploma!

 13. Wauw! Dit zou ik wel heel erg leuk vinden. Stijladvies van iemand krijgen staat hoog op mijn bucketlist.

  Ik zou graag willen winnen, omdat ik nu heel haar aan het ploeteren ben voor mijn afstuderen en stiekem wel zin heb in iets leuks! 😀
  Daarnaast kan een vrouw niet genoeg accessoires hebben, nietwaar?

 14. WAUW!!! Wat een ontzettend leuke winactie Romy! Lijkt me echt helemaal te gek om met jou te mogen gaan shoppen bij Accessoirize!

  Ik vind de winkel helemaal te gek! Ze hebben er zoveel prachtige dingen! Van mooie sieraden tot geweldige tassen en prachtige haaraccessoires! Ik ben helemaal klaar voor het voorjaar! Dus kom maar op met die prachtige spulletjes!

  Ik ga heeeeeeel hard duimen en wie weet maak ik kans om binnenkort met jou te gaan shoppen! Lijkt me echt ontzettend leuk (en gezellig!!) Fingers crossed!!

  Liefs, Lieke

 15. Hey Romy,

  Wat een superleuke winactie! Ik doe natuurlijk graag mee!
  Ik zou het heel tof vinden omdat ik accessoires een heel belangrijk onderdeel van mn outfit vind altijd en de collectie van accessorize heel erg leuk vind. In de winter vind ik er altijd hele sjieke shiny spulletjes en in de zomer hebben ze meestal een supervrolijke collectie en dat spreekt me heel erg aan! Het lijkt me ook gaaf om jou als personal shopper mee te hebben. Ik volg je blog al een tijdje sinds ik je ben tegengekomen op instagram en je hebt een hele toffe stijl die wel overeen komt met die van mij!
  Groetjes,
  Sophie

  1. Hi Sophie,
   Gefeliciteerd! Jij bent de gelukkige winnares van 100 euro shoppingmoney en stijladvies! Accessorize heeft contact met je opgenomen via een Facebook privé bericht.
   Groetjes,

   Romy

 16. Wouw een te gekke actie, ben gek op accesorize zeker op alle pastel en Nude tinten, en ik zou het erg leuk vinden om je eens te ontmoeten en wat leuke tips te krijgen!

 17. Hi Romy,

  als je de kneepjes van het stylevak goed onder de knie hebt en je weet van mijn vrij saaie uiterlijk een hit te maken, dan vormen we een prima shopduo. Ik kan je hulp wel gebruiken.

  Groetjes, Iris

 18. Leuke actie!! Lijkt me leuk om jou een live te zien! Misschien val ik qua leeftijd buiten de doelgroep, maar dat lijkt me voor jou ook een uitdaging!

 19. Ik ben ontzettend fan van Accessorize, er komt geen tas of andere spullen binnen als het geen Accessorize is.
  Ik zie vaak hele leuke kleding met accessoires maar heb deze nooit gekocht. Sinds de geboorte van onze zoon, heb ik daar minder aandacht aan besteed.
  En dat is eigenlijk best zonde. Ik wil er als moeder ook leuk uitzien, maar weet vaak niet hoe ik me moet kleden. Ik kies altijd voor de veilige “saaie” kleding.
  Ik zou graag advies willen krijgen bij het shoppen bij mijn favoriete merk Accessorize.

 20. Oeh wat leuk dat je meegaat ! Ik zou wel wat advies kunnen gebruiken qua styling, ik voel me te oud voor veel dingen en voor andere te jong…..

 21. Na een jaar klussen in mijn huisje is het bijna af. Helaas is dit ten koste gegaan van mijn eigen looks. Kan dus wel een oppepper gebruiken! Nu is mijn huisje netjes en stijlvol dus zou leuk zijn als ik dat ook ben 🙂

 22. Oh leuk! Omdat ik erg lang ben, 1.85 m. en ook nog eens op grote voet leef vind ik het soms erg moeilijk om kleding te vinden die bij me past (en bij mijn schoenen of andersom).. dus shoppen met styliste zou ik ontzettend fijn vinden…. zeker nu het door dat lentezonnetje begint te kriebelen om een nieuwe garderobe aan te schaffen!

 23. Heeey Romy, IS THIS REAL OMG! Dit is toch geen grapje ofzo? Wow wat een gave winactie is dit dan hallo. Ik doe zeker weten mee. Ik ben wel toe aan vakantie. Helaas ga ik niet op vakantie en blijf ik hiero in het kikkerlandje zitten. Balen want ik zou er graag op uit willen. Al die druk van school pfoe wordt me soms wel eens iets te veel. Maar ik denk met wat vrolijke accessoires kan ik mijn vakantie wel weer mee door. Ik wordt altijd zo vrolijk van al die kleurtjes en ik begin spontaan te glimlachen bij het zien van een watermeloen. Is dit normaal? Ik denk dat ik lijd aan het zomervirus hahaha.

  En Accessorize is echt een geweldig merk. Ik hou erg van alle leuke spulletjes die ze verkopen. En altijd als ik in een stad ben waar Accessorize zit MOET ik er gewoon eventjes een kijkje nemen.

  En wat gaaf, style advies van jou! OMYGOSH that’s sounds amazing. Ik vind namelijk dat je een geweldige style hebt en dat je altijd leuke kleding aan hebt. Je kan trouwens ook erg goed bloggen. Ik zou het geweldig vinden om je te ontmoeten. Lijkt me echt leuk en ik denk dat je een heel erg aardig persoon bent!

  Dikke kus Sanne
  ps op facebook heet ik Sanne Boekholt

 24. Ik zou nog echt niet weten wat ik zou shoppen, zoveel leuks! Maar dat komt zeker goed. Zou super zijn om te winnen en goed besteed word het zeker!

 25. Jaaaaaaaaaaaa!! Dit is echt superleuk!! Wat een WAANZINNIG mooie prijs gaan jullie weggeven <3 Ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op maar liefst €100 shoptegoed.. wil dolgraag zomerse, nieuwe sieraden die geweldig te matchen zijn.. en laat ik die nou net gespot hebben in de webshop! ben helemaal ENTHOUSIAST 😀 MAAK ME GEK! Ik ben fan hoor & volgde jullie beide uiteraard al een tijdje op facebook 😀 wat een TOP sites, whoeheoe.. geweldig!!! Natuurlijk ook even met alle liefde gedeeld voor mijn vriendinnetjes zodat ook zij een kansje kunnen wagen.. SPANNEND! Nu maar héééééééél hard duimpjes draaien! Liefs Nathalie

 26. Wauw!! Wat ontzettend leuk zeg ^_^ Heb heel graag een kansje gewaagd, want wat zou dat leuk zijn!! Ik zie altijd zulke leuke dingen bij Accessorize in de winkels hangen, heel veel mooie statement kettingen en mooie setjes oorbellen <3 Suuuuuuper leuk!! Mijn lente kriebels zijn al helemaal aanwezig met dat heerlijke zonnetje, nu nog wat mooie lente pastel kleurtjes om helemaal stylisch erin te stappen! 😀 Een mooi paar gekleurde oorbellen lijken me helemaal geweldig, want dat kan net die finsihing touch zijn en super vrolijk natuurlijk!! Ik ga heeeeel hard duimen, zo leuk dit!!

 27. Hoi romy,

  Het klinkt echt supergaaf en weet zeker dat het een hele leuke dag gaat worden, als ik win, wil ik graag nog een paar leuke sandaaltjes voor in de zomer omsat de mijne helaas kapot zijn. De bikini’s die ze hebben vind ik helemaal geweldig en eigenlijk zou ik ook nog graag een te hippe strandtas willen hebben -met pailletjes en kraaltjes natuurlijk♡♡ en als ik dan ook nog styling advies van jou krijg ben ik helemaal klaar voor de zomer! Heel veeel liefs Simone,

 28. give a girl the right outfit and she can conquer the world!! Supertoffe prijs wasr ik graag kans op maak! Ik zou dolgraag een heelijke zomerse outfit willen shoppen zodat festival- en beachfeestjesproof ben deze zomer! Laat de zomer maar komen..

 29. Whaaaa te gek! Ik doe graag mee! Ik loop eigenlijk altijd in dezelfde dingen rond omdat ik weet dat ik dat leuk vind, maar ik kom zelf nooit verder qua styling… ik heb hulp nodig, dus jullie komen geroepen!

 30. Het lijkt me hartstikke leuk om weer eens lekker te gaan shoppen! Het is al veel te lang geleden dat ik dat écht heb gedaan. Er dan ook nog eens advies bij krijgen maakt het helemaal geweldig!

  Ik zou dan specifiek gaan kijken voor ‘n kleine/middelgrote handtas. Eentje waar de vrouw haar basic meeneemdingetjes in kwijt kan. Een net tasje, wat altijd en overal mee naar toe kan en bij elke outfit staat. Laatst bedacht ik me namelijk dat ik zo’n tasje mis! Ik heb wel grote handtassen, maar daar stop ik vaak veel te veel in. Ook dacht ik: wat nou als ik bij ‘n sollicitatiegesprek kom, ik noem maar wat, dan kan ik zo’n joekel van ‘n tas wel naast me droppen op ‘n stoel maar da’s ook niet netjes. Oké, naast me op de grond dan! Duh! Maar nee, sindsdien heb ik besloten dat áls ik weer ‘ns een keer in ‘n stad kom, dat ik dan dus wil gaan kijken voor ‘n kleine/middelgrote handtas.

 31. Super toffe winactie ! Waarom ik vind dat ik moet winnen ? Omdat ik nooit iets win … en tja.. ooit moet de eerste keer zijn..
  en wat ik voor de €100,= zou kiezen .. dat weet ik nog niet.. ik ben bang dat ik geen keus kan maken.. maar daar heb ik jou voor toch 😉
  Ik ga in ieder geval heel hard duimen in de hoop dat ik eens iets win 😀 zou in ieder geval wel een heeeele mooie 1e keer zijn !!! *duim,duim,duim*

 32. Wat een supergave winactie! Als ik zou winnen ga ik zeker een mooie, grote hoed kopen en leuke chockers.
  Oh, en natuurlijk zou dit erg leuk zijn als artikel voor mijn (nieuwe) blog!

 33. Ik doe héél graag mee! Ik ben 20kg afgevallen en ik merk dat ik nog steeds het type jeans, topje, blazer ben. Of ik al klaar ben voor een opvallendere look weet ik niet, maar accessoires zouden het alleszins al wat kunnen opfleuren. Fingers crossed!

 34. Oh wat een leuke winactie. Ik doe graag mee. Na de bevalling van m’n dochtertje ben ik heel veel aangekomen en dat is er sinds kort allemaal af. Nu ben ik enorm zoekende naar m’n eigen stijl en merk ik dat ik mezelf ‘veilig’ kleed. Better be safe than sorry! 😉

 35. Accessorizes, een winkel die ik niet voorbij kan lopen als ik een dagje aan’t shoppen ben. Heerlijk om er rond te snuffelen tussen alle schattige dingetjes. Ik zou het shoptegoed super kunnen besteden!

 36. Lijkt me leuk om met je te gaan shoppen. Ik kan wel wat mooie zomerse items gebruiken, want het cliché is waar dat je als moeder meer voor je kindje shopt en minder voor jezelf. Sinds 5 weken ben ik moeder en ik kan me niet echt herinneren wanneer ik voor het laatst voor mezelf ben gaan shoppen.

 37. Wat een leuke winactie! Aankomende oktober trouwt de broer van mijn vriend op Aruba. BIj dit huwelijk op het strand horen natuurlijk de mooiste, vrolijkste en meest zomerse accessoires. Het lijkt me superleuk om samen met jou dé look voor deze trouwerij samen te stellen. Van de favourites krijg ik in ieder geval nu al lentekriebels en krijg ik alleen nog maar meer zin in de zomer!

 38. ik hou van deze winkel, de ontwerpen zijn supercute. als ik win koop ik gelijk leuke portomonnee en een tas! verder wil ik badkleding voor de zomer want ik ga namelijk naar turkije dit jaar.

 39. Ik zou heel graag dit willen omdat ik een mini budget heb. Al me vriendinnen hebben hun eigen stijl en ik heb nooit een idee hoe ik wat moet matchen of er gewoon geen geld voor. Ik zou dit super gaaf vinden en ontzettend dankbaar voor zijn. Ik zou dan gewoon een leuk setje halen dat ik kan stralen in de zomer! Nu gewoon heel hard duimen

 40. Helaas is onlangs de Accessorize weg gegaan bij de V&D in mijn shop city! Ik kocht hier altijd leuke accessoires om o.a. mijn zomer outfits helemaal compleet te maken! Als ik dit zou winnen zou ik dus ook dit jaar weer helemaal fashionable en compleet, dank zij jouw styling, de zomer tegemoet zien!

 41. Hi! super leuk, ik zou lekker veel zomerse sieraden scoren en een mooie beachbag voor de vakantie in de zomer. Heerlijke spullen heeft de Accessorize altijd, mooi en uniek! Ik zou graag winnen want een vakantie voor mij is nog niet zeker ivm financiën dus wie weet wordt het dan wel een weekendje stralen in mooie items van Accessorize in Scheveningen 😉 Liefs,

 42. Hoi,
  Toevallig liep ik afgelopen weekend door de Accessorize in de V&D.
  En zag een onwijs leuke Ibiza Style tas.
  Hij was alleen te duur, dus lan hem helaas niet kopen.
  Maar met jullie steun zo dat echt geweldig zijn. Ik was meteen gek op die tas.
  En styling advies zou ook top zijn om leuke sieraden etc. Er op af te stemmen.
  I hope i’m the lucky one.
  Groetjes

 43. Hoi Romy, ik volg jou al lang op Facebook.
  Ik vind jouw stylingfoto’s altijd erg mooi.
  Het lijkt me heel leuk, gezellig en leerzaam om van jou een keer Stylingadvies te mogen krijgen. En dat ook nog bij die leuke shop Accessorize, geweldig!
  De tropische collectie spreekt me erg aan.
  Romy, make my day and my outfit Summerproof !
  Liefs Lydie

 44. Wauw! Leuke win actie! Ik zou graag een mooie zomerse outfit willen scoren voor mijn dochters communie. En daar kan ik wel wat hulp bij gebruiken. I love Accessorize ❤❤❤

 45. Wauw wat een super leuke actie! Op 1 april start ik in een nieuwe baan. Goed voor de dag komen is dan wel belangrijk! Al het advies is dan ook welkom dit zou zeker helpen <3

 46. Als er iets is waar ik gek op ben, dan is het wel leuke accessoires! Ik heb dan ook al een aardige collectie (want een mooie ketting of een goeie tas kan je outfit maken of breken) maar sieraden kan je wat mij betreft nooit genoeg hebben. Het kan de hele look van een bepaald kledingstuk veranderen en het kan zelfs je humeur beïnvloeden als je wat leuks hebt uitgezocht die ochtend! Qua tassen zit ik momenteel in een iets te praktische fase – daar mag wel weer iets aparts bij (en daar weten ze bij Accessorize wel raad mee)! Dus, ik maak graag kans om weer eens lekker te gaan shoppen!

 47. Super leuke winactie! Wat voor mij leuke redenen zouden zijn?

  1. Het wordt lente / zomer, tijd dus voor nieuwe accessoires die bij het seizoen passen..
  2. Shoppen is natuurlijk altijd leuk! En omdat accessoires je outfit kunnen maken of breken moet je deze zorgvuldig uitkiezen. En bij Accessorize heb je super veel keus uit veel leuks dus voor een ieder wat wils!
  3. 23 maart ben ik jarig. De winnares wordt 20 maart gekozen dus dit zou een super leuk verjaardag cadeau zijn!

  En mijn laatste reden is dat je er natuurlijk altijd goed, leuk en verzorgd uit wilt zien, not only diamonds but also accesorizes are a girls best friend!

 48. Hey Romy, ik ben een Accessorize Addict! En ik had me eigenlijk voorgenomen om te gaan afkicken omdat ik geld wil sparen voor een grote reis….maarr dan wil ik er natuurlijk wel fashionable uitzien! Dus met deze actie zou ik met jouw advies een gave beachbag en statement jewellery kunnen scoren! 🙂 Daar zou ik heeel blij van worden!

 49. ik kan echt niet zonder de accessoires van accessorize! Elk jaar weer de leukste slippers & tassen! Lijkt me onwijs om daarbij ook nog eens styling tips van jou te krijgen! Ik doe graag mee! Liefs,

 50. Een prachtig merk en een prachtige kans. Helaas is Accessorize sinds kort uit de V&D in Haarlem vertrokken en dat vindt ik erg jammer, aangezien ik er vaak aparte en leuke tassen, slippers, oorbellen etc. vandaan heb gehaald…lijkt het mij fantastisch om de kans te krijgen voor €100 een mooie zomersegarderobe aan te ogen schaffen en dat met behulp van Romy, ja graag!! Fingers Crossed!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven