Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Silver pineapples

2315678T-shirt & rok: ModeMusthaves – Tas: Vintage – Sandalen: Sacha Shoes – Zonnebril: Polette Eyewear – Oorbellen: Accessorize – Kettinkjes: Jewellsshop, Costes Fashion & Accessorize – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Forever 21, Costes Fashion, ModeMusthaves & 4EverwithEveryone

Foto’s: Mauricio Plein

Ken je dat, dat als er nieuwe pakketjes binnenkomen, je je nieuwe kleding of accessoires meteen aan wilt? Dat had ik gisteren; mijn nieuwe T-shirt en midi-skirt lagen namelijk op de mat! Ik shopte ze bij ModeMusthaves, ik ben namelijk verliefd op hun laatste collectie. Het donkergrijze T-shirt met zilveren ananasjes (hoe cute?!) belandde direct in mijn virtuele winkelmandje, en de mesh rok, waar ik al zo lang naar op zoek was, scoorde ik net op tijd in de sale. Gisteren was het natuurlijk heerlijk weer, dus samen met mijn vriend besloot ik een dagje van het weer te genieten in een parkje dichtbij ons huis.

Vandaar ook dat ik minimale make-up draag, ik hou namelijk niet van make-up op mijn huid als ik in de zon lig. Wel heb ik mijn outfitje afgestyled met mijn witte, vintage crossbody bag en mijn goudkleurige platformsandalen van Sacha Shoes (online helaas uitverkocht). Ik had je al verteld dat ik de laatste tijd helemaal into gelaagde kettinkjes ben, dus combineerde ik deze drie beauties met elkaar. Verder draag ik nog wat mooie armcandy, mijn favoriete horloge en heb ik mijn ‘Mykonos’-zonnebril van Polette Eyewear bij me. Vandaag ga ik eerst nog even aan mijn blog (en mail) werken, en daarna waarschijnlijk weer van de zon genieten met mijn vriend. En aangezien ik gisteren nóg wat nieuwe items binnen heb gekregen, zullen we weer outfitfoto’s maken. Wat ga jij vandaag doen, en wat vind je van mijn (simpele) look? Ik wens je alvast een fijn weekend!

Shop the Look
[show_shopthepost_widget id=”926400″]

Styled by Romy

2 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Silver pineapples

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven