Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

WISHLIST: From Summer to Fall

2

Hi fashionlovers! Ondanks dat we nog midden in de zomer zitten, vind ik het najaar altijd de leukste periode qua kleding (en mijn verjaardag natuurlijk, haha ;-)). In de herfst kun je namelijk naar hartenlust layeren met kleding, en mogen ook de hoeden, enkellaarsjes, gebreide vesten en prachtige bordeauxrood, zwart- en bruintinten bij mij weer uit de kast. Nee, ik ben niet zo’n liefhebber van hele donkere kleuren in de zomer. De laatste tijd merk ik dat mijn stijltje iets veranderd is. Zo ben ik een beetje afgestapt van het boho-stijltje, en ga ik nu voor iets meer tijdloze items. Vandaag laat ik jullie mijn wishlist voor de nazomer en herfst zien.

Kant is iets dat ik het gehele jaar door draag, zo ook in de herfst. Want hóe sexy is een doorschijnende, kanten top onder een dik, gebreid vest? Ook de co-ord-setjes, zoals gezien bij Kim Kardashian, vind ik echt supersexy. En je hoeft echt niet je halve buik te showen, nee, ga gewoon voor een subtiel stukje middenrif. En onder een herfstachtig setje horen natuurlijk elegante enkellaarsjes, zoals bovenstaande van Clarks. Ik kreeg afgelopen week een preview van hun herfstcollectie in de mail, en ik ben fan! Deze laarsjes kun je nu al dragen onder de witte, mesh rok van Topshop samen met het pineapple-shirtje van ModeMusthaves (is al besteld).

Voor komend najaar wil ik graag nog een tijdloze tas in een poeder- of wittint, graag met gouden hardware. Ook zou ik nog een roségouden Casio-horloge en wat verfijnde, marmeren sieraadjes aan mijn collectie willen toevoegen. Omdat de zomer nog niet voorbij is en het vaak nog warm kan worden in september, zou ik deze zwarte, highwaisted bikini van Beach Riot graag nog willen scoren. En bij een najaarsgarderobe vol aardetinten hoort natuurlijk bijpassende nagellak in nude, taupe en grijs. Je leest het al, my wishlist is never empty. Wat vind jij van mijn verlanglijstje, en wat zijn jóuw Fall musthaves?

Shop the Wishlist[show_shopthepost_widget id=”922355″]

Styled by Romy

2 gedachten over “WISHLIST: From Summer to Fall

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven