Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Silver linings

23456789Bomberjack, faux fur pompon, ring & t-shirt: H&M – Skinny: Zara – Tas: Accessorize – Brogues: Sacha Shoes – Kettinkjes: GRRRL, Jewellsshop & Accessorize – Horloge: Guess – Armbanden: Mellola, ModeMusthaves, Costes & The Rubz

Fotografie: Mauricio Plein

Yay, eindelijk weer een outfitpost online! Vandaag laat ik je zien hoe ik dé trend van dit moment, oftewel het bomberjasje, combineer. Dit donkergroene, satijnen jack heb ik uit de kast van mijn vriend getrokken. Ik combineerde het met een grijs T-shirt en mijn nieuwe grijze skinny van Zara. De zoektocht naar de perfecte, lichtgrijze skinny is bij deze dus voorbij. Het mooie aan deze broek vind ik de subtiele scheurtjes en de ritsen bij de enkels. Verder show ik jullie mijn nieuwe, zilveren brogues! Ik mocht van Sacha weer een nieuw paar dames schoenen uitkiezen en ging voor deze zilveren pareltjes. Vorig jaar heb ik ook al een zilver paar gehad, maar daar heb ik zó vaak op gelopen dat ze aan het eind van de zomer helemaal versleten waren.

Even terug naar het bomberjack – ik vind deze trend zo leuk omdat je hem op ontzettend veel manieren kunt toepassen. Nu heb ik een wat meer vrouwelijke stijl en draag ik vrijwel nooit sportieve items als een bomberjasje of bijvoorbeeld sneakers. Tóch kunnen we deze items vrouwelijk combineren, bijvoorbeeld door een strakke skinny of een kanten top onder zo’n bomber te dragen. Style vervolgens je look af met een paar girly sieraden en een pastelkleurige tas en je hebt (naar mijn mening) de perfecte balans tussen vrouwelijk en sportief. Ik ben heel benieuwd naar jouw mening over de huidige bomberjack-trend, en natuurlijk over mijn outfit!

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1451603″]

Styled by Romy

4 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Silver linings

  1. Mooie look meid! Ik zou het zo zelf dragen! Vooral de combinatie zilveren schoenen met grijze jeans vind ik top. Ik ben zelf ook op zoek naar zilveren sneakers 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven