Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT REPORT: Woontrends spotten op de Voorjaarsbeurs

23456789101112131415

Gisteren was ik, op uitnodiging van Lampe Berger, aanwezig op de Voorjaarsbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit was voor mij de eerste keer, maar toen ik eenmaal binnen was deed het me enorm denken aan de Modefabriek. Met één verschil, want er was vrijwel geen kleding te vinden – de beurs was meer gericht op sieraden, wonen, koken, kinderen en accessoires. Merken als Riverdale, Fossil, Lampe Berger, Boho Bikini’s, Camps & Camps en Melano presenteerden hun allernieuwste collecties aan pers en winkeliers. Voor mij een uitgelezen kans om alvast nieuwe trends te signaleren! Het event was enorm handig georganiseerd, want per verdieping vond je een andere categorie. Zo sloeg ik de kinderafdeling maar over ;-).

De woonafdeling was mijn grote favoriet, want ik zag er een overload aan koperkleurige woonaccessoires. Ook de industriële look blijft voorlopig nog wel even, en dit gecombineerd met verschillende soorten (steiger)hout, marmer en nepbonten kleden. Als tegenhanger van al dat strakke design zag ik een hoop boho stands met kussentjes met papegaaien, kleden met pompons en felgekleurde decoratie van ananassen en flamingo’s. Ik deed zelfs al inspiratie op voor kerst bij Riverdale, want die hadden een heuse kerstafdeling klaarstaan. Lampe Berger had prachtige flesjes woonparfum die ik het liefst meteen in mijn interieur zou willen hebben staan. Voorjaarsbeurs, tot de volgende keer!

Styled by Romy

2 gedachten over “EVENT REPORT: Woontrends spotten op de Voorjaarsbeurs

  1. Leuk artikel. Bij ons moet ook een beetje kleur in de woonkamer, is zo saai. Misschien een leuke vas of schilderij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven