Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Kiko ‘Endless Love’-lipstick in #05 ‘Soft Marsala’

Tijdens een rondje door de Kiko-store in Utrecht stuitte ik op de geweldige, tijdelijke collectie voor Valentijnsdag. Nu ben ik echt een sucker voor alles dat maar met Valentijnsdag te maken heeft, dus ik ging voor de bijl en nam de prachtige ‘Endless Love’lipstick mee. Het kiezen van mijn favoriete kleur bleek nog een lastige klus, want álle 6 kleurtjes zijn even mooi. Na het zien van #05 ‘Soft Marsala’ was ik om – dit leek me de perfecte lipkleur voor zowel overdag als ‘s avonds. Het uiterlijk van de schattige lipsticks doet natuurlijk ook veel, want ik heb nog nooit een lipstick gezien in de vorm van een hartje.

0203De lipstick komt in een rood met roze, kartonnen doosje. Het is een klein doosje met daarop productinformatie en de ingrediënten van de lipstick. In de lipstick zelf zit een inhoud van 3 gram, en ze kosten per stuk €5,90. Dit vind ik een hele fijne en budgetvriendelijke prijs, want hiervoor heb je echt een mooi product in je stash.

04050607Ook de zilverkleurige huls van de ‘Endless Love’-lipstick ziet er prachtig uit. Heel mooi vind ik het donkerrode hartje dat door het zilver aan de zijkant heen te zien is. Leuk detail: de binnenkant van de lipstickhuls heeft dezelfde kleur als het product zelf! De lipstick heeft een glanzende, crème-achtige textuur. De formule is vrij van parabenen, proefdiervrij en is verrijkt met extract van bixa orellana. Dit is een soort struik uit Zuid-Amerika die vooral bekend staat om de rijke kleur die uit de vrucht gewonnen wordt. Dit verklaart dan ook de zeer rijke kleur van de lipstick. Leuk om te weten is dat de indianen uit tropisch Amerika de kleurstof vroeger gebruikten voor het beschilderen van de huid en het verven van hun haar.

0809Wat mij direct opvalt is de heerlijk zachte geur- en textuur van de ‘Endless Love’-lipstick. Hij ruikt een beetje naar shea-butter. De lipstick geeft direct een zeer volle en rijke kleur af; wat is dit product goed gepigmenteerd! Ik ben erg onder de indruk. Het mooiste effect krijg je als je de ‘Endless Love’-lipstick eerst in het midden van je lippen aanbrengt en vervolgens naar buiten uitwerkt. Het resultaat is een zachte, sensuele en vooral rijk gekleurde lip. Ook vind ik deze licht glanzende Marsala-kleur prachtig staan bij de kleur van mijn huid-, haar en ogen. Hij accentueert de groene kleur van mijn ogen namelijk heel mooi. De lipstick draagt erg comfortabel; je voelt hem helemaal niet op je lippen zitten en hij hydrateert je lippen prima. Dit is zeker een aanrader! Ga jíj hem scoren voor Valentijnsdag?

Styled by Romy

6 gedachten over “REVIEW: Kiko ‘Endless Love’-lipstick in #05 ‘Soft Marsala’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven