Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Say it with Sequins

234167891011Duster coat: Bershka – Top: Zara – Skinny & sandalen: Defshop – Veren clutch: Primark – Riempje: Forever 21 – Oorbellen: Accessorize – Kettinkjes: GRRRL & Accessorize – Ring: H&M – Horloge: Naf Naf – Armcandy: 4EverwithEveryone, Costes Fashion, ModeMusthaves & Forever 21

Foto’s: Agnes Klaassen

Hi fashionlovers! Afgelopen zaterdag was ik samen met mijn vriend op bezoek bij mijn opa en zijn vriendin, en we hebben daar heerlijk in de tuin gezeten, lekkere hapjes gemaakt en even bijgekletst. Natuurlijk ‘moesten’ er ook outfitfoto’s gemaakt worden, want mijn opa heeft een prachtig parkje voor de deur liggen. Aangezien het ‘s morgens nog best frisjes was, trok ik mijn nieuwe, legergroene duster coat van Bershka aan, die ik laatst geshopt had. Ik ben helemaal gek op zulke jassen; je kunt ze met alles combineren en het staat gewoon heel classy. Er komen zeker nog meer exemplaren bij!

Verder draag ik mijn nieuwe sequined top van Zara; het is natuurlijk geen geheim dat ik een enorme liefde voor pailletten heb. Ook nieuw is mijn zwarte, ripped broekje van Defshop. Ik zocht nog een perfect zittende, zwarte, gescheurde skinny en deze van Only is echt perfect. Tip voor als je hem wilt bestellen: hij valt klein uit. Ook de high heels zijn verkrijgbaar bij Defshop, en zijn van het merk Jumex. Bij Defshop vind je ook andere gave musthaves van merken als Adidas, Converse, Nike, Vans, Vero Moda en Vila. En of je nu een sportieve stijl hebt of juist meer classy en vrouwelijk bent, iedereen kan bij Defshop terecht. Naast dames- en herenkleding vind je hier ook vette accessoires en schoenen (tip: check vooral de sneaker-afdeling!).

As usual heb ik mijn look weer afgestyled met mooie accessoires, zoals een feather clutch van Primark, een opvallende ring, mijn favoriete horloge en natuurlijk wat armbandjes. Heb je mijn nieuwe, marmeren kettinkje al gespot? Ik kreeg het toegestuurd van GRRRL; dit is een nieuw merk, geïnspireerd door een nieuw Engels woord en betekent: “A young woman regarded as independent and strong or agressive”. GRRRL heeft prachtige, handgemaakte zilveren en gouden kettinkjes voor sterke en onafhankelijke vrouwen. Kan jij je hier helemaal in vinden, neem dan zeker even een kijkje! Wat vind jij van mijn look? Ik wens je een hele fijne start van de week!

Shop the Look
[show_shopthepost_widget id=”928270″]

Styled by Romy

2 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Say it with Sequins

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven