Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

NEW IN: Wit met roségouden sneakers van Sacha Shoes

23456

De laatste tijd probeer ik steeds meer variatie in mijn schoenencollectie aan te brengen. Waar ik eerst vooral heel vrouwelijke schoenen zoals enkellaarsjes en high heels droeg, kan ik er tegenwoordig erg van genieten een vrouwelijke outfit juist af te stylen met een casual sneakertje. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, heb ik een (vaste) samenwerking met Sacha Shoes, en dus mocht ik afgelopen vrijdag weer een nieuw paar schoenen selecteren. Een dag later lagen deze beauties al op de mat, en wát zijn mijn nieuwe ‘The Break’-sneakers mooi! Deze comfortabele pareltjes zijn uitgevoerd in wit en roségoud, en komen uit Sacha’s Est. 1909-collectie.

Deze mooierds zijn een zeer welkome afwisseling in mijn schoenenkast, en zullen vanaf nu zeker vaak terugkomen in mijn outfitposts. Ik ben heel benieuwd naar jullie mening over mijn nieuwe schoenen! Hoe combineren júllie witte sneakers?

Styled by Romy

Een gedachte over “NEW IN: Wit met roségouden sneakers van Sacha Shoes”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven