Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Sammydress NYE accessoires

[show_shopthepost_widget id=”2291787″]

Chunky Heel Combat Boots, Moon Star Stud Earrings & Bar Chain Openwork Bangle: Sammydress

Fotografie: Alexa Op ‘t Land

Net op de valreep voor het nieuwe jaar show ik jullie nog even mijn outfit van vandaag. Wat dragen jullie vanavond tijdens nieuwjaarsavond? Mijn vriend en ik gaan gewoon lekker thuis chillen onder het genot van oliebollen en champagne en dat doe ik in dit gestipte jurkje. Ik heb deze feestelijke jurk gecombineerd met mijn prachtige, nieuwe jas van Zara die ik van mijn moeder kreeg. Ik was al eeuwen op zoek naar zo’n jas: lang, een tikkeltje oversized, zwart, met gouden knopen en van luxe kwaliteit, en na een lange zoektocht kwam ik uit bij Zara.

Mijn jurkje heb ik verder gecombineerd met een dot panty van Conte Nederland – eindelijk eens een kwalitatief goede panty. Dat ik nog steeds helemaal weg ben van sterren zie je ook in deze outfit terug: ik draag hier namelijk mijn nieuwe ster-oorbellen en ster laarsjes van Sammydress. Over deze Aziatische webshop schreef ik al eerder zeer positief op mijn blog. Ook de roségouden armband om mijn rechterpols is van deze shop. Wat vind je van mijn NYE-look? Hoe en waar vier je vanavond het nieuwe jaar, en wat trek je aan? Ik wens jullie alvast een fijne, voorspoedige jaarwisseling en een prachtig begin van 2017. Thank you for reading my blog in 2016!

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”331511″]

Deze Outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met Sammydress.

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: Sammydress NYE accessoires”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven