Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

PERSONAL: Mijn 2016

Terugkijkend op het jaar 2016 leek het me wel leuk om mijn doelen voor het jaar erbij te pakken: heb ik ze behaald? Heb ik me persoonlijk ontwikkeld, wat waren mijn valkuilen en wat kan ik verbeteren in het nieuwe jaar? Maar ook: wat waren mijn hoogtepunten en waar heb ik veel van geleerd? In een persoonlijker artikel vertel ik je er vandaag alles over.

In dit artikel vertelde ik al over mijn doelen voor 2016. Eén daarvan was gezonder gaan leven en meer bewegen. Ik kan je nu al melden dat dat helaas niet helemaal gelukt is, want ook al is mijn vriend personal trainer, ik ga het sporten maar niet leuk vinden. Gelukkig heeft mijn vriend daar iets op gevonden, we zijn overgegaan op een combinatie van boksen, zwemmen, hardlopen en oefeningen met eigen lichaamsgewicht en dit werkt véél beter voor me dan die stomme apparaten. Daar ga ik dus zeker actief aan beginnen in 2017! Een ander doel was minder geld uitgeven aan onbelangrijke dingen..

Dit is me zeker gelukt, want ik koop geen tijdschriften meer (dit was een ware verslaving) en geef veel minder geld uit aan kleding en make-up. Het helpt hierbij natuurlijk heel veel dat ik door de samenwerkingen die ik aan ga, regelmatig leuke pakketjes toegestuurd krijg. Me blijven ontwikkelen met mijn blog was zeker een onderwerp waar ik me meer op wilde gaan richten in 2016. Hier ben ik heel tevreden over – ik vind mijn foto’s mooier, mijn artikelen beter en ik heb ontzettend gave samenwerkingen gehad in het afgelopen jaar. Met bedrijven als Etos en Sacha ben ik langere termijn-samenwerkingen aangegaan en ik ben gaan werken met ontzettend toffe brands.

Ook heb ik enorm veel events bezocht, nieuwe bloggers leren kennen en is het personal shoppen wat meer naar de achtergrond verdwenen omdat ik me compleet wil focussen op mijn online werk. Dit wil ik in het nieuwe jaar gaan doorzetten, dus er komen wat veranderingen aan. Dat mijn bezoekers en social media-aantallen nog steeds elke maand omhoog gaan maakt me ontzettend dankbaar. Wie me goed (of minder goed) kent weet waarschijnlijk van mijn enorme dierenliefde – als ik niet in de mode werkte, werkte ik zeker met dieren. Ik at al geen vlees en vis en gebruikte al geen make-up- en andere verzorgingsproducten die op dieren getest zijn, maar ik heb steeds meer merken links laten liggen.

In de mode valt wat mij betreft nog enorm veel te verbeteren qua dierenleed. Ik vind het schandalig hoe makkelijk er wordt omgegaan met dieren – alsof het wegwerpproducten zijn. Ik draag geen bont, angora, kasjmier en dergelijke en wil ook echt gaan stoppen met wol en leer. Ook wil ik echt een einde maken aan mijn zuivel-consumptie. Of ik in 2017 veganist ga worden, wie zal het zeggen, maar ik ben al wel op weg. Meer stilstaan bij de mooie momenten in het leven lukt me op sommige momenten nog niet voldoende: ik werk maar door en vraag teveel van mijn lijf. Daardoor ben ik een paar maanden geleden totaal oververmoeid geraakt.

Ik moet het rustiger aan gaan doen en mijn agenda minder vol schrijven met onnodige dingen. Ik laat steeds meer onbelangrijke afspraken- en events links liggen en kies voor mijn rust. Korte tijd geleden ben ik naar een psycholoog geweest en dit heeft me heel erg geholpen, zij heeft bevestigd dat ik al op de goede weg zit met mijn instelling om altijd voor mezelf te kiezen, en dit doet me erg goed. 13 December was ik 6 jaar samen met mijn vriend en ik realiseer me nog elke dag hoe gelukkig en dankbaar ik met deze relatie mag zijn. Okee, we kunnen elkaar af en toe wel schieten, maar die momenten horen erbij.

Toch kiezen we elke dag weer voor elkaar, delen we onze passies en mening over het leven en staan we er op dezelfde manier in. Ik maak er geen geheim van dat ik een kinder- en trouwwens heb, dus hopelijk leest hij mee 😉 en is het in 2017 zover! Mijn vriendschappen verdienen trouwens een stuk meer aandacht, want door mijn enorm volgeplande agenda en drukke baan kom ik weinig aan sociale afspraken toe. Hier voel ik me soms wel erg rot door, maar ik realiseer me ook dat ik op sommige momenten echt mijn rust moet pakken.

Wat wil ik graag gaan doen in 2017? Meer reizen en echt lang op vakantie gaan, mijn blog blijven verbeteren, gezonder gaan leven en sporten, blijven investeren in mijn relatie en mezelf en meer gaan doen met vriendinnen. Ik ben benieuwd hoe jij mijn persoonlijke artikel vond, en wat jouw doelen voor 2017 zijn!

Styled by Romy

2 gedachten over “PERSONAL: Mijn 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven