Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Sleek Highlighting Palette ‘Solstice’

Happy New Year! Ik hoop dat jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling hebben gehad. Mijn eerste artikel van het nieuwe jaar kan natuurlijk maar over één ding gaan: het mooiste highlighter palette dat ik in tijden heb gezien. Ook ná de feestdagen willen we onze healthy glow gewoon blijven vasthouden. Dat kan met dit prachtige Sleek Highlighting Palette ‘Solstice’, één van de cadeautjes die mijn moeder me voor kerst gaf. Ik had nog nooit make-up van Sleek gebruikt dus ik was eigenlijk enorm benieuwd naar de kwaliteit, maar ik had hier van tevoren al veel goeds over gelezen.

Het palet bevat 4 schitterende highlighters in een chic ogend, gouden doosje. Sleek is sinds kort verkrijgbaar bij Ici Paris XL, en dat maakt het meteen een stuk makkelijker om dit toch wel exclusieve merk te scoren. Ook kun je het natuurlijk bij geselecteerde online shops vinden. In het palet zitten 3 poeder-highlighters en één crème-textuur. Het kost €13,95, en dat vind ik een prima prijs voor zo’n prachtig palet. Heel handig: op de achterkant van het doosje staat de gebruiksaanwijzing van de kleurtjes. Zo wist ik dus niet dat je ze alle 4 tegelijk kunt inzetten! Ook kun je ervoor kiezen ze met elkaar te mengen.

De namen van de kleuren uit het palet zijn ‘Ecliptic’ (nudekleurige crème-highlighter) – ‘Hemisphere’ (lila) – ‘Subsolar’ (gele ondertoon) – ‘Equinox’ (gouden gloed). Bijzonder is dat dit palet zo ontwikkeld is dat het bij elke huidtint past. Je kunt de kleurtjes aanbrengen met de bijgeleverde kwast of met je vingertoppen. Volgens Sleek bereik je het mooiste effect wanneer je Ecliptic aanbrengt onder je wenkbrauwen, Hemisphere op je jukbeenderen, Subsolar op de neusbrug en tot slot Equinox op de cupidoboog boven je lippen. Tevens kun je de kleurtjes ook aanbrengen met een poederkwast op de schouders, op het midden van de armen en over het decolleté.

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van het doosje – deze voelt zwaar en stevig aan. Ook het spiegeltje functioneert prima en het is bovendien erg handig dat er een kwastje bijgevoegd zit, zodat het echt een compleet palet is. Bij het aanbrengen van swatches (zie hieronder) merk ik meteen hoe zacht deze kleuren aanvoelen op de huid. Ze zijn niet vettig, geven elk een prachtige kleur af en zijn makkelijk te vervagen en op te bouwen.

Mijn absolute favoriet is de paarse kleur Hemisphere – deze vind ik niet alleen enorm origineel maar hij geeft ook dat geweldige unicorn-effect op de huid. Love it! Hierboven draag ik elke kleur uit het palet op mijn gezicht. Ik vond het moeilijk om de highlighters goed op de foto te krijgen, want het weer was een beetje somber waardoor het effect niet genoeg knalt. Ik ben erg tevreden over het palet en vind hem erg makkelijk werken – zelfs als leek kun je hiermee uit de voeten. Het is aan te raden om zeer gedoseerd te werken, want de highlighters zijn zo goed van pigment dat ze al snel té worden.

Ik ben helemaal gelukkig met mijn nieuwe palet en ben heel benieuwd naar jouw ervaring met Sleek. Wat vind jij van het palette? Ga je hem zelf ook kopen?

Shop the Post[show_lookbook_widget id=”331368″]

Styled by Romy

Een gedachte over “REVIEW: Sleek Highlighting Palette ‘Solstice’”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven