Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Sammydress denim & stripes

0Sammydress20Sammydress30Sammydress40Sammydress5

PROM DRESSES uk
PROM DRESSES uk

0Sammydress70Sammydress8Blouse & crossbody bag: Sammydress

Fotografie: kate Fotografie

Vandaag laat ik jullie een heerlijk comfortabele outfit zien, die tegelijkertijd helemaal on trend is. Jullie weten vast wel dat ik helemaal weg ben van de off shoulder-trend, en dat ik heel wat off shoulder-tops-, blouses en jurkjes in de kast heb hangen. Laatst kreeg ik een mailtje van Sammydress; een Aziatische webshop vol leuke kleding-, accessoires en schoenen, en dat allemaal voor hele leuke prijsjes. Ik had nog nooit bij een Aziatische webshop besteld, dus ik heb me van tevoren even goed ingelezen over de maten van de kledingstukken en het proces van de verzending. Zo’n 2 weken na bestelling had ik mijn pakketje binnen. Daarin zaten oa. deze off shoulder tie blouse en mijn nieuwe tas, geïnspireerd op de ‘Drew’-bag van Chloé.

De kwaliteit van de tas vind ik echt heel mooi en vooral zwaar, en er zit een los ketting- en normaal hengsel bij waarmee je lekker kunt afwisselen. Aan de binnenkant zitten 2 handige vakjes en aan de buitenkant een extra veilig slot. Ook de blouse vind ik heel fijn zitten en superleuk staan met de geknoopte mouwtjes. Ik heb ook nog een aantal andere dingetjes besteld bij Sammydress, en die zie je binnenkort ook nog terug op mijn blog. Mocht je ook bij een Aziatische webshop willen bestellen, lees je dan goed in over de maten van de kleding. Ik moest namelijk 2 maten groter bestellen dan dat ik normaal heb. Heb jij al eens besteld bij een Aziatische of andere buitenlandse webshop, en hoe vond je dat? Wat vind je van mijn look?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1842139″]

Deze outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met Sammydress.

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: Sammydress denim & stripes”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven