Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Rusty tones

0Maxidress20Maxidress30Maxidress40Maxidress5Maxidress & gilet: Primark / Shell bag: Accessorize / Sandalen: Zara / Kettinkjes: Beadies Amsterdam, GRRRL & Accessorize / Ring: Jewelry by AD / Horloge: Guess / Armband: Sacha Shoes

Fotografie: Marit Lemmens Photography

Zoals jullie waarschijnlijk al door hadden, heb ik even een paar dagen niet meer gepost. Dat had ermee te maken dat mijn camera het van het ene op het andere moment begaf, en dat er wat blogposts helemaal verkeerd ingepland stonden. Dit outfitje had ik nog niet gedeeld, en wilde ik natuurlijk wél even posten. Met het wisselvallige weer van de afgelopen paar weken kan het soms een drama zijn als ik voor mijn kast sta. Het regent voortdurend, maar het is soms aardig benauwd. Dan vind ik deze look, bestaande uit een luchtige maxidress en een wat gekleder gilet, ideaal. Ik ben helemaal verliefd op het kleurenpalet van deze outfit.

Ik draag hier een maxidress en een gilet uit de huidige collectie van Primark, met daaronder een paar comfortabele, strappy sandals van Zara – die kocht ik ongeveer 2 jaar geleden. Het tasje van Accessorize zie je de laatste tijd weer wat vaker in mijn outfits terugkomen; dat is echt een Summer favorite. Momenteel geniet ik nog even van de laatste paar dagen van mijn vakantie. Gisteren kwam mijn vriendinnetje Gita hier en zijn we even lekker wezen shoppen en bijkletsen, en vandaag ga ik zwemmen met mijn vriend. Wat zijn jouw plannen voor de komende dagen, en wat vind je van de look?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1769642″]

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven