Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Knit dress

0Knitdress20Knitdress30Knitdress10Knitdress50Knitdress60Knitdress7Knit dress: Vila / Shell tasje: Accessorize / Sandalen: Sacha Shoes / Shell oorbellen: H&M / Sunglasses: Quay Australia x Chrisspy / Ring: Jewelry by AD / Horloge: Guess / Armbanden: ModeMusthaves, Elise Store, Sacha Shoes & Beadies Amsterdam / Shell enkelbandje: ASOS

Fotografie: Lieke Biemans

Momenteel ben ik heerlijk aan het genieten van een 2 weken durende vakantie vol tripjes met vriendinnen, quality time met mijn vriend, shoppen, de FashionWeek, de ModeFabriek en natuurlijk aan mijn blog werken. Samen met Lieke ging ik afgelopen maandag een dagje naar Amsterdam om de nodige outfitjes vast te leggen. Natuurlijk mocht mijn nieuwe, gebreide jurk van Vila daarbij niet ontbreken. In de zomer vind ik het normaal gesproken vaak lastig om mooie jurkjes te scoren, want vind maar eens een jurkje dat níet te bloot, te kort of te strak is.. Toch lukt het me dit voorjaar beter dan ooit, want de winkels hangen vol vrouwelijke off shoulder-jurkjes, midi dresses en meer moois. Ik betrap mezelf dan ook op iets teveel shoppen..

Met dit jurkje kan ik gelukkig alle kanten op, want hij is enorm veelzijdig te combineren. Vandaag draag ik hem met mijn favoriete, roségouden sandalen van Sacha. Ook mocht mijn shell bag van Accessorize niet ontbreken, en is dit jurkje naar mijn mening helemaal leuk met wat zomerse sieraden. Na gisteravond, toen ik helemaal dressed up naar de show van Monique Collignon tijdens de FashionWeek ging, vind ik dit wel een relaxte zondag-outfit. Wat vind jij van de look?

Shop the Look
[show_shopthepost_widget id=”1752800″]

Styled by Romy

2 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Knit dress

  1. Ik spot deze lente en zomer ook ineens zoveel meer mooie jurkjes dan de andere jaren. Deze vind ik ook zeer geslaagd meid! Vooral dat ze niet te strak zitten vind ik een groot pluspunt 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven