Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: NYC ‘Shine in a minute’-nagellak

0NYCnagellak20NYCnagellak3Wie wil er tegenwoordig nog wachten op glanzende, maar té traag drogende nagels? Dat vroeg beautymerk NYC zich dus ook af, en daarom komen zij met hun nieuwe ‘Shine in a minute’-nagellak. Deze lak zou binnen 1 minuut moeten drogen, en zou een prachtige, hoogglans finish moeten afgeven. Shine in a minute is gemakkelijk te gebruiken en zorgt voor een feilloze afwerking, zo meldt NYC zelf. Aangezien het lakken van mijn nagels absoluut geen favoriete bezigheid van mij is, laat ik je vandaag maar al te graag mijn ervaringen met Shine in a minute weten. Droogt deze lak écht zo snel?

0NYCnagellak40NYCnagellak5NYC is een merk dat ik wel vaker heb uitgeprobeerd, en waarvan ik de kwaliteit zeer wisselend vind. Wat ik altijd leuk vind aan NYC zijn de namen van de producten. Ook hun nieuwe nagellakjes hebben weer superschattige namen. Zo test ik vandaag #304 ‘Pink Lovatics’, #502 ‘Really don’t Care’, #371 ‘On Stage’ en #501 ‘Romantic Lilac’. Enkele lakjes uit deze collectie zijn ontwikkeld in samenwerking met zangeres Demi Lovato, die tevens het gezicht van de lijn is. Bij het zien van de donkerpaarse en de donker fuchsia-kleurige nagellak uit de collectie denk ik niet meteen aan de zomer, bij de andere 2 lakjes heb ik dat wel.

0NYCnagellak60NYCnagellak7Bij het aanbrengen van de lakjes valt het me op dat de iets bredere- en dikkere kwastjes zeer makkelijk werken. De lakjes dekken helaas niet in één laagje, maar hebben er echt wel 3 nodig. Anders wordt het een waterige substantie, vooral bij Romantic Lilac is dit erg opvallend. Ik moet een uitzondering maken bij Really don’t Care; deze donkere lak dekt in slechts één laagje heel mooi en is onverwachts mijn favoriet. Helaas maakt NYC haar belofte dat de lak binnen 1 minuut zou moeten drogen, niet waar. Shine in a minute heeft echt wel een minuutje of 15 à 20 nodig om bij mij te drogen – misschien werkt het feit dat ik bij sommige kleurtjes 3 laagjes moest aanbrengen hierbij ook mee. Maar binnen een minuut zijn de lakjes zéker niet droog.

De lakjes van NYC zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister. Ze hebben een adviesprijs van €1,99 per stuk, met een inhoud van elk 9,7 ml. Heb jij ervaring met de nagellak van NYC, en welk kleurtje hierboven vind je het mooiste?

De producten in deze review heb ik toegestuurd gekregen.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven