Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Rosewholesale velvet dress

mother of the bride dresses
mother of the bride dresses

[show_shopthepost_widget id=”2263932″]

Velvet jurk & Layered ketting: Rosewholesale

Fotografie: Mira Tells

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben nog lang niet uitgekeken op de velvet trend. Onlangs had ik al een aantal mooie, fluwelen items aan mijn garderobe toegevoegd, maar een fluwelen jurk had ik nog niet! Deze is van Rosewholesale en kreeg ik afgelopen week binnen. Het leuke aan deze jurk is dat hij enorm betaalbaar is, en daardoor is hij meteen erg leuk om te dragen tijdens de feestdagen (maar ook stiekem alvast daarvoor!). Deze jurk zit heerlijk door het koordje waarmee je hem rond de taille kunt aantrekken, en ook door het zachte en aaibare stofje natuurlijk.

Gisteren droeg ik deze jurk in combinatie met een polkadot panty en mijn ‘vaste’ studded boots. Dit geeft de jurk meteen een stoerdere maar ook draagbare uitstraling. Ik draag er verder een clutch met sterretjes en subtiele sieraden bij. Het gelaagde kettinkje is ook van Rosewholesale. Ik ben benieuwd naar jouw mening over mijn fluwelen jurk – zou je hem zelf ook dragen?

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”329799″]

Deze Outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met Rosewholesale.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven