Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

GIFT-GUIDE: Interieur cadeautips

[show_shopthepost_widget id=”2255167″][show_shopthepost_widget id=”2255171″]

De leukste cadeautjes om te geven en krijgen vind ik vaak toch wel in de categorie interieur. Het is natuurlijk superleuk om een mooi beauty– of fashion cadeau te geven, maar cadeautjes voor in mijn huisje kan ik toch altijd wel heel erg waarderen. Met een heerlijk, zacht kussen of een luxe geurkaars kun je jezelf namelijk optimaal verwennen tijdens en na de feestdagen. En wie vindt het nou níet leuk om zijn of haar woning op te leuken met nieuwe accessoires? Speciaal voor de interior lovers out there heb ik een aantal prachtige cadeautips op een rijtje gezet.

Voor iemand die haar kerstboom maar al te graag mooi optuigt zijn er natuurlijk genoeg mooie kerstballen te vinden. Denk bijvoorbeeld eens aan kerstballen in de vorm van macarons of andere zoetigheden! Ook word ik persoonlijk altijd heel blij van mooie onderzetters, omdat deze je koffietafel echt een upgrade kunnen geven. Momenteel zie je heel veel onderzetters met glitters of gemaakt van mooie edelstenen in de winkels. Daarnaast kun je natuurlijk een stijlvol kussen geven gemaakt van fluweel of nepbont. Zoals jullie weten is een luxe geurkaars mijn ultieme cadeau. Investeer gerust in een wat duurdere kaars en je zult je dierbare een groot plezier doen.

Wat ik rond deze tijd van het jaar ook heel leuk vind is decoratie met herten. Natuurlijk heb ik het hier over fake geweien, maar ook over bijvoorbeeld een chic, bronskleurig hert om neer te zetten. Met dit toch wel donkere, grauwe weer heb ik vaak zin om me heerlijk terug te trekken in de badkamer. Dit doe ik het liefste met mooie badkamerdecoratie, zoals bovenstaande, marmeren set. Hoe chic staat dit? Ook de gouden zeep-dispenser is natuurlijk een lust voor het oog. Mocht je op zoek zijn naar een wat kleiner cadeautje, denk dan eens aan een mooie foto voor aan de wand, een marmeren tray, een hippe koffiemok of een mooie bestekset.

De perfecte online store voor het vinden van mooie wooncadeaus is wat mij betreft Limango Outlet. Ik vind het heerlijk om er online rond te neuzen naar aanbiedingen, aangezien de stad rond deze tijd vaak al druk genoeg is en ik me online optimaal kan oriënteren. Bij Limango vind je dé cadeaus en kortingen op het gebied van baby, kinderen, dames, heren en wonen. Het doel van Limango is om moeders iedere dag te verrassen met het aanbod. Hierbij staan de kwaliteit en goede prijzen van hun (top)producten voorop.

Private shop Limango heeft elke dag nieuwe acties voor het hele gezin, dus neem snel een kijkje! Wat is jouw ultieme cadeautip op interieurgebied?

Deze Gift-Guide is tot stand gekomen in samenspraak met Limango.

Styled by Romy

Een gedachte over “GIFT-GUIDE: Interieur cadeautips”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven