Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Flare trousers & Faux fur

[show_shopthepost_widget id=”2267671″]

Faux fur coat: H&M / Trui & flare trousers: Didi / Crossbody bag: Primark / Studded boots: Bronx Selectors via Nelson Schoenen / Oorbellen: Sammydress / Kettinkjes: My Jewellery & Rosewholesale / Ring: Jewelry by AD / Horloge: My Jewellery / Armbanden: Michael Kors, Happiness Boutique, My Jewellery & ModeMusthaves

Fotografie: Mira Tells

Hi fashionlovers! Deze outfitpost is even totaal iets anders dan wat ik normaal draag, ik heb namelijk voor het eerst sinds tijden een flared broek aan. Ik wilde dit item al langere tijd proberen, maar kon steeds maar geen model vinden dat bij me paste. Ik hou van comfortabele, los vallende broeken en dus absoluut niet van zwaar ogende stoffen. Omdat ik rokjes en jurkjes zo comfy vind zie je me de laatste tijd vrijwel nooit meer in een broek. Daar komt nu mogelijk verandering in, want de flared broek is enorm makkelijk te stylen. Ik draag hem hier met een lekkere knit.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om hem te dragen met een stijlvolle, zijden blouse voor een avondlook of met een mooi jasje en een lingerie top eronder. Toch blijf ik een grove, gebreide trui er het leukste op vinden. Met een plat, studded laarsje oogt de outfit meer alledaags en kun je er prima mee naar een casual lunchafspraak of middagje shoppen. Ik heb er een faux fur jas overheen gedragen en de trui afgestyled met een paar subtiele, gouden kettinkjes. Je kunt hem natuurlijk ook combineren met een lange boyfriend coat!

Mocht je de flared broek nu misschien ook wel een kans willen geven, ga dan even naar Didi, want daar heb ik hem vandaan! Dat geloof je misschien niet direct, want in mijn ogen had Didi altijd een stijl die niet bepaald bij me paste. Sinds kort hebben ze het roer totaal omgegooid en zijn ze veranderd in een concept store. Naast kleding kun je er ook terecht voor lekkere geurkaarsen, kussens, maar ook kleding als blouses, tunieken, sieraden en andere accessoires. Ook de oudroze trui heb ik bij Didi vandaan! Kom jij weleens bij Didi? Wat vind je van de comfy look?

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”330019″]

Deze Outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met Didi.

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: Flare trousers & Faux fur”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven