Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Rosewholesale lightblue layers

[show_shopthepost_widget id=”2354180″]

Jas & turtleneck: Rosewholesale

Fotografie: Alexa Op ‘t Land

Deze outfit droeg ik afgelopen zondag tijdens een dagje Modefabriek in Amsterdam, waar het echt steenkoud was. Om de kou te trotseren is het combineren met laagjes voor mij essentieel. Te beginnen met een warme coltrui, die ik altijd draag op een rokje. Ik vind dit dé manier om de toch wel grove, forse coltrui iets vrouwelijker te stylen. Sinds ik mijn nieuwe overknee boots van Sacha heb, draag ik ze vrijwel elke dag. Ze hebben de perfecte hakhoogte, zitten prachtig om mijn benen en zakken niet af.

Ook vind ik overknees perfect om elke oversized trui of jumper dress er wat sexyer mee uit te laten zien! Ik zie trouwens nu pas dat het net lijkt alsof ik in mijn blote benen sta – op het station werd ik zelfs aangesproken door een bezorgde voorbijganger die vroeg of ik het niet enorm koud had in mijn blote benen. Ehh? Ik draag dus gewoon een 20-den panty! Met mijn nieuwe kol en lichtblauwe, aaibare jas van Rosewholesale ben ik erg blij – ze zijn superleuk samen te dragen en makkelijk door te combineren richting het voorjaar. Wat vind jij van de look?

Deze Outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met Rosewholesale.

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: Rosewholesale lightblue layers”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven