Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: A Lot of Dots

[show_shopthepost_widget id=”2335908″]

Jumper: Mango / Jurkje: Le Ballon / Panty: H&M / Velvet tas: Zaful / Overknees: Sacha / Beanie: Primark / Chokers: Zara / Ring: Jewelry by AD / Horloge: Guess / Armbanden: My Jewellery, Michael Kors, Happiness Boutique & ModeMusthaves

Fotografie: Anniek Andringa / Glow of Beauty

Layering is dé oplossing wanneer je er stijlvol uit wilt zien en het tegelijkertijd ook een beetje warm wilt hebben. Gisteren bracht ik mijn ochtend door in de binnenstad van Utrecht en ging ik outfits fotograferen en gezellig brunchen met Anniek. Ik koos ervoor om te werken in verschillende laagjes in mijn outfit. Dat ik helemaal verliefd ben op deze heerlijke, roze trui van Mango wist je al, en hier heb ik hem gecombineerd met een gestipt jurkje eronder. Ook de panty is gestipt en dit vond ikzelf wel een leuk effect geven.

Om mijn outfit wat meer kracht bij te zetten koos ik voor mijn nieuwe overknees van Sacha. Sacha daagde me uit om een winterse outfit te creëren met een paar schoenen naar keuze. Ik hoefde niet lang na te denken, want ik draag ontzettend vaak overknees, maar ik had alleen een plat paartje en een paar met een vrij hoge hak – niets er tussenin dus. Deze laarzen zijn gemaakt van imitatie-suède en hebben dus een hele comfortabele blokhak waarop je het makkelijk de hele dag volhoudt. Het fijne aan deze mooie laarzen is dat ze ontzettend soepel zijn en niet afzakken. Het maakt niet uit of je volle kuiten of juist dunnere benen hebt – je past ze naar mijn mening al snel.

Ik vind ze heel leuk staan onder een wijd uitlopend jurkje, maar ook met een leatherlook rok en een grove trui- of vest bijvoorbeeld. Waar kunnen zulke laarzen nu eigenlijk níet bij gedragen worden? Bij Sacha kun je terecht voor niet alleen zulke mooie hoge laarzen, maar ook voor sneakers, enkellaarsjes, stoere bikerboots en meer. Als accessoires heb ik gekozen voor een muts van Primark, mijn favoriete sieraden en mijn fluwelen tas. Wat vind jij van de look? Hoe schattig is dit huisje met lichtblauwe deur (en een super schattige huiskat die ons kwam bekijken) ?

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”334448″]

Deze Outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met Sacha.

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: A Lot of Dots”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven