Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Red velvet

0redvelvet20redvelvet30redvelvet40redvelvet50redvelvet60redvelvet70redvelvet80redvelvet90redvelvet100redvelvet110redvelvet12Velvet jack: ModeMusthaves / Sweater & panty: Zara / Rokje: ICHI via Le Ballon / Tas: Sammydress / Pom pom: Primark / Laarsjes: Bronx Selectors via Nelson Schoenen / Kettinkjes: My Jewellery, GRRRL & Take what you need / Horloge: My Jewellery / Armbandjes: Pull & Bear, My Jewellery & ModeMusthaves

Fotografie: Marieke Kazen

Afgelopen donderdag was ik jarig en dit weekend had ik mijn vrienden- en familieleden over de vloer voor een gezellig feestje. Ik ben ontzettend verwend en kreeg onder anderen dit prachtige, fluwelen jasje in bordeauxrood van mijn lieve moeder. Ik had hem al een tijdje op het oog, en ben helemaal verliefd op de kleur, het stofje en natuurlijk de sterretjes- en studs die erop zitten. Gisteren ging ik naar Rotterdam voor een afspraak met blogger Marieke. We hadden al behoorlijk wat contact gehad maar elkaar nooit ontmoet!

We hebben een aantal outfits gefotografeerd bij een hele leuke locatie, namelijk Annabel: een poppodium, café en restaurant. Er waren graffitimuren, lichtjes in de bomen en een hoge trap met felle neonletters. Gisteren droeg ik deze look, en had ik mijn velvet jasje gecombineerd met mijn nieuwe ster sweater van Zara. Het kanten rokje is van ICHI en daaronder heb ik een lekker warme panty en mijn studded laarsjes aan. Wat nieuwe armbandjes en mijn nieuwe, roségouden ster-kettinkje erbij en klaar is de look. Wat vind jij ervan?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”2122832″]

Styled by Romy

3 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Red velvet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven