LOOK OF THE DAY: Leopard & stars

0leopardstars20leopardstars30leopardstars40leopardstars50leopardstars60leopardstars70leopardstars8Jas: Ana Alcazar / Star dress: Lollys Laundry / Lingerie dress: Object via Le Ballon / Panty & crossbody bag: Primark / Laarsjes: Bronx Selectors via Nelson Schoenen / Chokers: Zara / Ring & horloge: My Jewellery / Armbandjes: Pull & Bear, ModeMusthaves & My Jewellery

Fotografie: Marieke Kazen

In de herfst heb ik altijd enorm veel inspiratie voor het bloggen- en maken van content. Ik schiet veel nieuwe outfits, heb genoeg nieuwe ideeën voor productfoto’s en leuke artikelen en zit gewoon veel beter in mijn vel. Niet zo gek ook dat de herfst mijn favoriete seizoen is: de gezellige lampjes die overal buiten hangen, kleding die je in laagjes kunt aantrekken, warme drankjes en de feestdagen in aantocht. Eén van dé feesttrends voor komende tijd zijn natuurlijk de sterretjes – je ontkomt er bijna niet aan. Ik heb de laatste tijd al enorm veel sterren-items aan mijn garderobe toegevoegd; deze shirt dress is momenteel één van mijn favorieten.

Ik combineer deze jurk van Lollys Laundry met een andere, fijne print, namelijk de luipaard. Printjes mag je tegenwoordig gewoon lekker met elkaar mixen en matchen, dus duik je kast in en experimenteer. Deze prachtige jas kreeg ik van het merk Ana Alcazar en heeft echt een supermooie kwaliteit. Het stofje lijkt op een soort lak en heeft een subtiele glans, en de lengte en knoopjes op deze jas zijn erg handig. Ik heb mijn outfit weer afgestyled met studded booties en een fijne tas. Wat vind jij van het mixen van prints?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”2123060″]

1 Comment
  • Lana
    november 19, 2016

    Leuke outfit, vind printjes combineren echt tof en ben zelf ook helemaal gek op de sterrenprint. Hele mooie jas trouwens :).

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *