Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Etos’ Hot new make-up

Als Etos Friend ontdek ik maandelijks nieuwe make-up- en beautyproducten van Etos eigen merk. De afgelopen paar maanden heb ik al heel wat pareltjes voorbij zien komen en verschillende nieuwe producten aan mijn make-uproutine toegevoegd. Zo net voor de feestdagen komt Etos met haar nieuwe make-up, oftewel Hot new make-up! Etos komt met 5 nieuwe, musthave producten die onmisbaar zijn voor het creëren van de looks van dit moment. Zo kun je met ieder budget de laatste make-uptrends scoren voor een betaalbaar prijsje.

0etosnieuwemakeup2Vandaag stel ik jullie voor aan de ‘CC Radiance Cream’, ‘Shaping & Highlighting Kit’, ‘Bubblegum’-Lip Scrub en de Lip Primer. Daarnaast is er ook nog een nieuwe lippenbalsem aan de lijn toegevoegd.

0etosnieuwemakeup3Je kent het wel; een grauwe, winterse huid die er allesbehalve levendig uitziet. Met hun nieuwe Radiance CC Cream met spf15 wil Etos ons die gezonde gloed teruggeven. Dit product verzorgt de huid, geeft een natuurlijke glow en geeft een medium dekking. Dankzij de speciale high tech-formule is een doffe, vale huid verleden tijd. Dankzij de licht-weerkaatsende pigmenten ontstaat er een optisch anti-rimpeleffect. De collageen-aanmaak wordt gestimuleerd en de gevoelige huid wordt diep gehydrateerd. Etos eigen merk producten zijn niet op dieren getest, wat voor mij als dierenvriend echt een must is.

0etosnieuwemakeup4De verpakking van dit product valt me meteen op vanwege haar luxe, vrouwelijke uitstraling. De CC Cream is verkrijgbaar in de kleuren Light, Medium en Dark, en ik heb de lichtste kleur gekregen. Eenmaal op de huid aangebracht vind ik hem nog vrij donker ogen, maar eenmaal uitgeblend in de huid valt dit gelukkig mee – meng de CC Cream simpelweg met je dagcrème om een lichtere kleur te bereiken. De textuur geeft inderdaad een medium-dekking, want hij verdoezelt vooral roodheid en donkere kringen onder de ogen heel goed. Voor puistjes heb je echt wel een extra concealer nodig. Toch vind ik dit product heel fijn: het smeert makkelijk uit, voelt zacht aan op de huid en geeft mijn doffe teint een echte glans.

0etosnieuwemakeup5We zijn nog lang niet van de contouring-hype af, en met deze Kit geeft Etos ons een highlighter, bronzer en blush in een: handig! Start door de contouring powder in een 3-vorm langs de zijkant van je gezicht aan te brengen. Vervolg met een beetje blush op de appels van je wangen en finish met de highlighter op jukbenen, neusbrug, onder de wenkbrauwen en op de cupidoboog voor extra vol uitziende lippen. Het product komt in een zwart doosje zonder kwastje, maar gelukkig met spiegeltje. Ik kreeg de Light-kleur, er is ook nog een Medium-tint.

0etosnieuwemakeup6Bij het swatchen op de huid merk ik meteen dat deze poeders zeer zacht zijn. Ook zijn ze makkelijk aan te brengen op het gezicht, en blendt de bronzer opvallend goed weg in de huid. De highlighter, die ik heb aangebracht op een deel van mijn voorhoofd, kin, langs mijn kaaklijn, op mijn jukbeenderen en op mijn neusbrug geeft een hele subtiele gloed. Je ziet de glans goed, en hij voelt zijdezacht aan op mijn huid. Er zit geen shimmer in de highlighter, maar eerder een parelmoerglans. Ook de perzikkleur blush vind ik heel mooi en natuurlijk. Jammer alleen dat het om een perzikkleurtje gaat, want in de winter draag ik vaak iets koelere kleurtjes. Toch is dit een mooi product voor een zomerse uitstraling.

0etosnieuwemakeup7De Lip Scrub is verkrijgbaar in de varianten Bubblegum en ‘Munt’. Ik kreeg de roze, zoet geurende tube toegestuurd, die speciaal bedoeld is om de lippen in de gure wintermaanden van velletjes te ontdoen. Ook kun je je bloedcirculatie hiermee een oppepper geven zodat je lippen weer zacht en kusbaar worden.

0etosnieuwemakeup8De textuur van dit product is een mix tussen een vloeibare, doorzichtige olie en de roze scrubkorreltjes. Hoewel dit product vrij zoet ruikt, vind ik dit niet kunstmatig ruiken. Ik vind de Scrub heel fijn werken; hij is mild voor mijn lippen en geeft ze een gezonde doorbloeding. Ik gebruik het product eenmaal per week voor zachte, gezonde lips en als perfecte voorbereiding op mijn lipmake-up.

0etosnieuwemakeup9Ik had nog nooit een primer voor mijn lippen gebruikt, dus deze huidkleurige Primer voelde eerst een tikkeltje raar aan. De Lip Primer dient als basis voor gekleurde lipproducten. De Primer neutraliseert de kleur van de lippen waardoor de lipstick intenser lijkt. Het product zorgt daarnaast voor een egalere, langdurige dekking en voorkomt dat de aangebrachte lipstick uitloopt.

0etosnieuwemakeup10Het aanbrengen van de Lip Primer vond ik maar wennen, want het is echt een huidkleurige emulsie op je lippen. Normaal doe ik dit weleens met een foundation– of poeder en dit werkt toch een stuk makkelijker. Ik kreeg stukjes van de Lip Primer in mijn mond, wat niet heel fijn aanvoelde. Toch vind ik hem eenmaal goed uitgesmeerd, prima werken. Hij maakt mijn lippen zacht en egaal en zorgt ervoor dat mijn lippotlood- en lipstick beter hechten. Ook lijkt mijn lipmake-up er inderdaad intenser uit te zien.

0etosnieuwemakeup11Ik heb de nieuwe, Etos eigen merk make-up gecombineerd met een warme, bronzen oogmake-up en een natuurlijke, mauve-kleur op de lippen. Vooral de highlighter geeft een hele mooie, gezonde gloed en de CC Cream zorgt voor een glanzende, niet vette basis. Ik hoefde hem alleen een klein beetje af te poederen voor een langer houdend effect.

0etosnieuwemakeup12Hier zie je nog eens hoe mooi en subtiel de Shaping & Highlighting Kit oogt op de huid. Ik kan hier echt een mooie, dagelijkse gloed en scherpere features mee creëren.

0etosnieuwemakeup13Ik ben heel tevreden over de Hot new make-up van Etos en kan de producten zeker aanraden aan jullie! Ook vind ik ze vanwege hun leuke prijsjes perfect als schoencadeautje of cadeautje voor de komende feestdagen. De producten zijn momenteel verkrijgbaar in de Etos-winkels. Ga jij ze ook kopen?

PRIJZEN ETOS HOT NEW MAKE-UP:
Shaping & Highlighting Kit – 6.99
CC Radiance Cream spf15 – 5.99
Lip Balm – 3.99
Lip Scrub – 3.99
Lip Primer – 3.99

Deze Review is tot stand gekomen in samenwerking met Etos Friends / De producten in deze Review heb ik toegestuurd gekregen.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven