Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: (Rosé)gouden beautyproducten

234567

Wie mij ook maar een béétje kent weet: ik ben verslaafd aan goud- en roségoud. Ik heb nooit iets met zilver gehad; ik vind het gewoon te subtiel en vind dat (rosé)goud toch net even meer finishing touch aan een outfit geeft. Ook draag ik veel rijke kleuren als donkergroen-, bordeauxrood en donkerblauw en daarbij staat (rosé)goud naar mijn mening mooier. Mijn verslaving gaat verder dan bij kleding alleen; ook in mijn make-up stash ontbreekt het niet aan fonkelende producten. Ik vond het dan ook superleuk om mijn favorieten van dit moment eens met jullie te delen. De producten hierboven gebruik ik momenteel dagelijks.

De verlichte Eiffeltoren van Hema staat al een tijdje in mijn huis, en matcht perfect bij mijn andere koperkleurige woonaccessoires. De producten uit de ‘Botanical Boost’-lijn van Etos gebruik ik sinds kort, maar ik ben helemaal fan. Ze evenaren zelfs de producten van Rituals! Mijn favoriete producten uit Etos’ ‘Botanical Boost’-lijn zijn de shower foam, huidolie en body soufflé. Dat ik fan ben van Kiko’s matte lipstick wist je vast al, want ik draag deze lipstick elke dag. Eindelijk heb ik de perfecte lipkleur bij mijn huid-, haar en oogkleur gevonden. Over de Yves Rocher limited editionblush en mascara ben ik overigens ook zeer te spreken. Op de blush zit een hele mooie, goudkleurige overspray die ook als highlighter kan worden gebruikt. Ik hoop dat jullie deze blogpost leuk vonden, en zou graag willen weten of jullie ook zo gek op (rosé)gouden producten- en (woon)accessoires zijn!

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven