Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

WINACTIE: Kneipp Amandelbloesem Spa-Set *GESLOTEN*

2Ja, je leest het goed! Deze nieuwe week beginnen we meteen heel goed met een fijne give-away. Hóe lekker is het om je af en toe terug te trekken in je badkamer en daar je eigen spa-ritueel te creëren? Dat kan met deze spa-set in Amandelbloesem-geur van Kneipp. Kneipp is een natuurlijk merk dat tegen dierproeven is, en dan ben ik al snel fan. De verschillende geuren- en producten zorgen voor de beste werking en een heerlijke geur. Dat testte ik natuurlijk eerst voor je!

Kneipp Bodycrème ‘Amandelmelk’ 200 ml – €8,9934Deze bodycrème komt in een grote, ronde pot met daarin een romige substantie. De crème geeft een dagelijkse, diepe verzorging aan onze droge winterhuidjes. Door de langdurige werking van de bodycrème krijg je een mooie, soepele en vooral zijdezachte huid. Het is qua volle, boterachtige substantie vergelijkbaar met de bodybutters van bijvoorbeeld Rituals of The Body Shop, vind ik. Het is een heerlijke traktatie om deze boter na een lange (werk)dag aan te brengen.

Kneipp Huidolie ‘Amandelbloesem’ 100 ml – €7,9956Dagelijks gebruik ik olie voor mijn gezicht, haar en huid en het is onmisbaar geworden in mijn schoonheidsritueel. Deze Kneipp-huidolie is speciaal bestemd voor de droge en/of gevoelige huid. De amandelolie in dit product voedt en beschermt de huid, en daarnaast bevat de olie vitamines A- en E, die de natuurlijke beschermlaag van de huid ondersteunen. Ik ben sinds kort helemaal verslaafd aan deze Kneipp-huidolie, omdat hij een heerlijke en ontspannende geur heeft. Ideaal voor het slapen! De olie plakt niet, heeft een volle textuur en is zeer zuinig in gebruik.

Kneipp Sugar Body Scrub ‘Amandelolie’ 200 gram – €8,9978Normaal gesproken gebruik ik altijd een zoutscrub; dit kun je vergelijken met de volle en zwaardere scrubs uit de wellness-centra. Deze suikerscrub is milder en werkt tegelijkertijd heel doeltreffend. Wat ik hier fijn aan vind is dat hij een laagje verzorgende olie op mijn huid achterlaat. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de heerlijke, bijna betoverende geur. Ik raad aan om hem maximaal 2 keer per week te gebruiken voor een optimaal resultaat.

Kneipp Douche Foam ‘Amandelbloesem’ 200 ml – €6,99910Ik ben groot fan van showerfoams omdat ze zo heerlijk luxe en weldadig aanvoelen. Na een lange dag werken vind ik dit echt een traktatie onder de douche. Ook hier vind ik de geur weer ontzettend lekker- en mild. Dit schuim is zelfs geschikt voor de gevoelige en droge huid, en bevat geen conserveringsmiddelen. Wat mij wél opvalt is dat het foam meteen schuimt zodra het uit het flesje komt. Er kan veel uit komen per keer, daarom adviseer ik je hem wat gedoseerder te gebruiken. Je hebt er maar een mini klein beetje van nodig voor een ontspannend effect.

Kneipp Handcrème ‘Amandel’ 75 ml – €5,991112Er zijn niet veel handcrèmes die ik echt de moeite waard vind, en ik zweer al langere tijd bij de handcrème van award-winning merk Hand Chemistry. Tóch wilde ik deze Kneipp-handcrème een kans geven. Ik werd aangenaam verrast, want hij trekt meteen in; direct na aanbrengen. De crème ruikt subtiel, en ik gebruik hem ‘s avonds voor het slapen gaan in combinatie met nagelriem-olie. De volgende ochtend word ik dan wakker met zachte en strálende handen. Deze crème zit sinds kort standaard in mijn tas.

Wat moet je doen om ditzelfde ‘Amandelbloesem’ Kneipp-pakket te winnen?
<3 Like Drogistplein én Styled by Romy op Facebook, heb je geen Facebook? Volg dan de stap hieronder
<3 Laat hieronder een leuke comment achter waarom jij wilt winnen – je mag óók meedoen voor iemand anders!
<3 Extra kans maak je natuurlijk door @StyledbyRomy op Instagram te volgen!

De lucky winnares wordt aanstaande maandag 29 februari bekendgemaakt via de mail, laat dus je mailadres achter in je comment. Een hele fijne maandag en good luck!

Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met Drogistplein.

Styled by Romy

11 gedachten over “WINACTIE: Kneipp Amandelbloesem Spa-Set *GESLOTEN*

 1. Allereerst natuurlijk al de geweldige roze verpakkingen! De producten zien er erg leuk uit.
  Ennn daarbij kan ik wel producten gebruiken voor de droge huid, sinds het koude weer de afgelopen tijd heb ik daar toch wel weer last van gekregen.. Ik zou dus graag dit pakketje willen winnen! X

 2. Ik zou héél graag mee doen! Kneipp is een van de weinige merken waar ik tegen kan. Ik heb namelijk een allergie voor veel conserveringsmiddelen en Kneipp is een van de weinige merken (behalve Neutral en Zwitsal) waar ik me mee kan wassen! Dus ik zou het heeeel fijn vinden als ik deze producten zou winnen!
  Mijn mailadres is info@liefdevoormode.nl

 3. Hmm, wat een geweldig heerlijk pakket moet dat zijn!
  Toevallig heb ik al ‘n paar roze Kneipp producten, weet alleen niet of het dezelfde zijn 🙂
  Gisteren na het douchen heb ik mezelf sinds lange tijd weer ‘ns ingesmeerd met een bodybutter van kneipp. Niet veel later kreeg ik een knuffel van vriendlief en het compliment “wat ruik je lekker”
  Dat wil ik wel vaker horen <3

 4. Heeeerlijk! Wat een verwennerij zeg! Ik zal heel graag meedoen voor mijn lieve zus… Dol op de fijne producten van kneipp. Ik weet zo dat ze de amandelbloesems nog niet heeft. Zal super zijn om haar hiermee te verrassen.. Wat superleuk dat je dit organiseren mag voor de lezers van je blog!
  Groetje & een fijne dag
  Ennne, ojhaa alle verplichte stapjes doorlopen!
  Ilsiee

 5. Wat een fantastische actie! Ik weet maar al te goed dat ik eigenlijk te weinig aandacht spendeer aan mijn huid. Dit door tijdsgebrek en stiekem ook door gebrek aan motivatie ;). Hier is dus dringend verandering nodig, en deze producten zijn dé oplossing. Uit ervaring weet ik dat ze stuk voor stuk fantastisch ruiken, dus ik zal ze absoluut met veel plezier gebruiken! En er daarnaast nog eens extra stralend uitzien: dubbel win!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven