Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Postcard from Amsterdam

[show_shopthepost_widget id=”2672079″]________________________________________________________________

Trenchcoat & sunnies: River Island / Top: Vila / Jeans: H&M / Tas: Onbekend / Loafers: Manfield / Sjaaltje: Josh V / Chain belt: Bijou Brigitte / Kettinkjes: Steddy, My Jewellery, Sirado & Names4Ever / Horloge: My Jewellery / Armbanden: I’m A FashionLover, ModeMusthaves, My Jewellery, Michael Kors via Brandfield & Happiness Boutique

Fotografie door Marieke

Hi babes, wat een heerlijk weer hebben we gehad de afgelopen paar dagen! Donderdag zat ik een dagje in Amsterdam met Mira en Marieke om nieuwe outfits te schieten en om de opening van Inglot aan de Kalverstraat bij te wonen. Meer over deze prachtige make-up candy store vertel ik je later deze week, speciaal voor deze opening heeft Inglot namelijk exclusieve producten gelanceerd!

Gisteren had ik ook een heerlijk dagje, want ik ging met mijn lieve moeder shoppen en uit eten in hometown Utrecht. Ik wilde jullie nog even de outfit laten zien die ik donderdag in Amsterdam droeg. Deze lichtblauwe trenchcoat van River Island is mijn favoriete jas bij warm lenteweer. Ik combineerde hem met een doorschijnende, kanten top van Vila en mijn favoriete mom jeans van H&M. Mocht je hem ook willen: hij komt uit de huidige collectie en hij heeft zo’n heerlijke pasvorm dat ik er in woon momenteel.

Bij de jeans draag ik een gouden chain belt (trend alert) van Bijou Brigitte en een paar zilveren Manfield loafers. Wat vinden jullie van de look? Happy Saturday!

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”361207″]

Styled by Romy

2 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Postcard from Amsterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven