LOOK OF THE DAY: Postcard from Amsterdam

[show_shopthepost_widget id=”2672079″]________________________________________________________________

Trenchcoat & sunnies: River Island / Top: Vila / Jeans: H&M / Tas: Onbekend / Loafers: Manfield / Sjaaltje: Josh V / Chain belt: Bijou Brigitte / Kettinkjes: Steddy, My Jewellery, Sirado & Names4Ever / Horloge: My Jewellery / Armbanden: I’m A FashionLover, ModeMusthaves, My Jewellery, Michael Kors via Brandfield & Happiness Boutique

Fotografie door Marieke

Hi babes, wat een heerlijk weer hebben we gehad de afgelopen paar dagen! Donderdag zat ik een dagje in Amsterdam met Mira en Marieke om nieuwe outfits te schieten en om de opening van Inglot aan de Kalverstraat bij te wonen. Meer over deze prachtige make-up candy store vertel ik je later deze week, speciaal voor deze opening heeft Inglot namelijk exclusieve producten gelanceerd!

Gisteren had ik ook een heerlijk dagje, want ik ging met mijn lieve moeder shoppen en uit eten in hometown Utrecht. Ik wilde jullie nog even de outfit laten zien die ik donderdag in Amsterdam droeg. Deze lichtblauwe trenchcoat van River Island is mijn favoriete jas bij warm lenteweer. Ik combineerde hem met een doorschijnende, kanten top van Vila en mijn favoriete mom jeans van H&M. Mocht je hem ook willen: hij komt uit de huidige collectie en hij heeft zo’n heerlijke pasvorm dat ik er in woon momenteel.

Bij de jeans draag ik een gouden chain belt (trend alert) van Bijou Brigitte en een paar zilveren Manfield loafers. Wat vinden jullie van de look? Happy Saturday!

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”361207″]

2 Comments
 • Rory
  mei 13, 2017

  Mooie lichte kleuren, staat je goed. De jas vind ik erg mooi. Lichtblauw zie ik op de een of andere manier niet zo vaak.

  • Styled by Romy
   mei 14, 2017

   Dankjewel Rory! Vind ik inderdaad ook jammer, is een kleur die veel mensen staat.

   Liefs

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *