Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

NEW IN: Ipanema Lolita flip flops

☼ “Some of the best memories are made in flip flops” ☼ Wanneer ik aan zomer denk, denk ik automatisch aan teenslippers. Iedereen die mij kent weet dat ik het liefste loop op elegante schoenen zoals high heels, een nette sneaker of loafers. Maar wie zegt dat flip flops niet elegant kunnen zijn?! Thuis en op vakantie loop ik altijd op teenslippers, maar wanneer ik naar bijvoorbeeld mijn werk, een afspraak met vriendinnen of een date met mijn vriend ga is het niet direct het eerste schoeisel waar ik aan denk.

Dat kan anders, want via mijn werk kwam ik in contact met Ipanema. Ik kende het zomerse merk al, en dit seizoen komen ze met meer keuze dan ooit tevoren. We zien niet alleen de fashionable flip flops met glitters die je in deze post ziet, maar ook flip flops waar een extra comfortabel voetbed in zit. Ipanema heeft zelfs een lijn sandalen mét enkelbandje en metalen details zoals hartjes of studs. Of je nu een effen teenslipper of een exemplaar met tropische palmbomen-print zoekt: Ipanema has it all.

Ik mocht een paartje uitkiezen zodat ik zou kunnen ervaren dat een teenslipper wel degelijk comfortabel, gemakkelijk én stijlvol kan zijn. De ‘Lolita’ is uitgevoerd in rubber en is er ook in het donkerblauw en zwart. Het model is voorzien van een zacht en comfortabel voetbed en een teenstukje met 2 banden afgewerkt met glitters over de voet. En wanneer ik ergens glitters signaleer moet ik het natuurlijk meteen hebben! Ik ben erg tevreden over het voetbed van deze slipper: het is steviger en dikker dan een normale flip flop.

Omdat deze teenslipper er zo fashionable uitziet met haar glitters en fijne pastelkleurtje trek ik ze automatisch vaker uit de kast. Ze kleuren mee met je huid en laten je voeten automatisch bruiner lijken. Ik vind ze heel cute bij dé trend van nu: de jeans met rechte pijp en hoge taille. Of doe zoals mijn favoriete stijlicoon Olivia Palermo en draag ze onder een skinny, een blouse en trenchcoat. Hoe zou jij flip flops dragen in een dagelijkse outfit?

Het product in deze Post heb ik gekregen / Deze Post is tot stand gekomen in samenwerking met Ipanema.

Styled by Romy

2 gedachten over “NEW IN: Ipanema Lolita flip flops

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.