Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Pink sweater weather

[show_shopthepost_widget id=”2658385″]_____________________________________________________________________

Sweater, sunnies & armbandjes: I’m a Fashionlover / Rok: ModeMusthaves / Crossbody bag: Zara / Sjaaltje: Vintage / Oorbellen: Accessorize / Kettinkjes: My Jewellery, Names4Ever & Steddy / Horloge: My Jewellery / Armbanden: Michael Kors via Brandfield, ModeMusthaves, My Jewellery & Happiness Boutique

Ik vind het heerlijk om op Pinterest weg te dromen bij oude Hollywood foto’s. De stijliconen van toen, hun haar, hun make-up en vooral de mode van toen vind ik helemaal geweldig. Ik kan het dan ook niet laten om regelmatig een vintage store binnen te stappen om inspiratie op te doen en natuurlijk naar treasures te zoeken, en ik probeer zo nu en dan vintage items in mijn dagelijkse outfits te mixen met nieuwe kleding.

Dat is precies wat ik in de look van vandaag heb gedaan – ik draag een nieuwe outfit met een vintage sjaaltje en een vintage geïnspireerde bril. De roze sweater die ik vandaag draag is van I’m a Fashionlover, een voor mij nog nieuwe webshop met de leukste musthaves van dit moment. Je vindt hier betaalbare en originele items op het gebied van fashion, beauty en lifestyle. De sweater heeft natuurlijk mijn favoriete kleur roze en hij is heerlijk zacht en een tikkeltje oversized.

Ik combineer hem hier met een romantische, kanten maxi-rok uit een vorige collectie van ModeMusthaves en mijn nieuwe, koraalroze Zara tas waar ik echt een mega crush op heb. Momenteel ben ik ook gek op sjaaltjes en tegenwoordig haal ik ze dus uit vintage winkels – deze is van Episode. De bril is ook van I’m a Fashionlover en heeft voor mij de perfecte vorm én kleurcombinatie. Wat vind jij van de look?!

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”360156″]

Deze Outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met I’m a Fashionlover.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven