Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

GIFT-GUIDE: Australian Mother’s day collection

Ben jij er al uit wat je je moeder voor Moederdag gaat geven? Nee? Lees dan vooral even verder, want ik heb toch wel hét perfecte cadeau voor iedere moeder. Want welke vrouw houdt er niet van chocola? Ook dit jaar brengt Australian Homemade een exclusieve Moederdag-collectie uit met daarin dus de meest heerlijke chocola. Ik ben al jaren fan van Australian en mijn moeder ook, dus dit komt mooi uit.

In de collectie van Australian vind je dit keer verschillende cadeauboxen met daarin heerlijke bonbons. Je kunt deze Mothersday selection kopen met daarin 9 of 16 verschillende chocolaatjes en trust me, ze zijn het helemaal waard. Australian stuurde mij de Mothersday selection met 9 bonbons op zodat ik alvast kon voorproeven ;-).

Je vindt een mix van voornamelijk witte- en melkchocola met hele toegankelijke toppings. Zo bevat de box ook een melkchocolade-truffel bonbon en een melkchocolade bonbon met mokka-vulling besprenkeld in witte chocolade-snippers. Mijn absolute favoriet is het koraalkleurige bonbonnetje met daarin kaneel en witte chocola.

Lucky me, Australian stuurde me ook hun Chocomoticon Wonderful toe: een emoticon van pure chocolade met hartjes-ogen en een mondje van aardbeien- en witte chocolade. Deze emoticon is speciaal ontwikkeld om door de brievenbus verstuurd te kunnen worden. Mocht je nieuwsgierig zijn naar de rest van de collectie: er zit ook nog een cadeaubox met chocolade-hartjes met nootjes in de lijn, net als verschillende grote chocoladeharten en een speciale Moederdag melkchocoladereep.

Wees er snel bij, want je kunt de Australian Moederdag-collectie nu nog vinden in hun online shop en filialen. Ga jij de collectie bekijken?

PRIJZEN
♥ 9-pack Mothersday Selection – 180 gram | € 12,95
♥ Chocomoticon Wonderful – 95 gram | € 6,75

Deze Post is tot stand gekomen in samenwerking met Australian.

Styled by Romy

3 gedachten over “GIFT-GUIDE: Australian Mother’s day collection

  1. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het merk niet ken. Natuurlijk wel van gehoord, maar nog nooit geprobeerd. Als ik zo je artikel lees is het toch wel iets wat ik heb gemist. Ziet er heerlijk uit. Mooi gefotografeerd ook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven