Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Out of the Blue

[show_shopthepost_widget id=”2502840″]

Trenchcoat: River Island / Jurkje: SuperTrash / Tas: Guess via Duifhuizen / Overknees: Sacha / Oorbellen: SBTL. Amsterdam / Kettinkjes & ring: My Jewellery / Horloge: Ikki Fashion / Armbanden: Happiness Boutique, Michael Kors via Brandfield, My Jewellery & ModeMusthaves

Fotografie: Mira Tells

Hoewel je me natuurlijk kunt uittekenen in roze, draag ik ook ontzettend graag blauwtinten. Tijdens het opruimen van mijn kledingkast kwam ik deze trenchcoat van River Island tegen – het perfecte kledingstuk om in te zetten tussen 2 seizoenen. Ik combineer de trenchcoat met een kanten jurkje van SuperTrash, wat typisch zo’n jurkje is dat je het hele jaar door, bij elke gelegenheid kunt dragen. Dit keer koos ik ervoor hem te combineren met mijn overknees van Sacha.

Nieuw in mijn garderobe is dit prachtige, tikkeltje oversized horloge van Ikki. Naast horloges heeft dit merk ook stijlvolle tasjes- en zonnebrillen, maar ik besloot toch om voor een tijdloos, goud met zilveren horloge te kiezen. Het horloge is lekker stoer en wat groter, waardoor hij een beetje op een mannenhorloge lijkt. Dat maakt hem juist uitermate geschikt om te dragen bij een girly outfit! Wat vind jij van mijn nieuwe horloge? Fijn weekend babes!

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”345927″]

Deze Outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met Ikki.

Styled by Romy

5 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Out of the Blue

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven