Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Sally Hansen ‘Miracle Gel’ nagellak

Dit voorjaar lanceert nagellak-merk Sally Hansen haar ‘Simply Charming Spring Look 2017’. Deze collectie is mij helemaal op het lijf geschreven, want er zitten 4 prachtige roze-, rood en perzik tinten in. Met deze collectie schud je de winter definitief van je af en dip je je nagels in dat ultieme lentegevoel! Met deze lijn kun je je nagels niet alleen in één kleur lakken, maar kun je ook experimenteren met combinaties van verschillende snoepkleurtjes.

‘Miracle Gel’ is de professionele salon nagellak voor thuisgebruik waarmee je een gel-look creëert zonder led-lamp. Ik heb al veel bloggers zeer positief gehoord over Sally Hansen en sommige meiden in mijn omgeving willen zelfs geen enkel ander merk meer. Het aanbrengen is heel simpel, je hebt namelijk geen base coat nodig en brengt eerst één dun laagje kleurlak aan op je nagel. Daar overheen breng je een dikkere laag aan en voor de ultieme glans en lange houdbaarheid breng je de Sally Hansen top coat aan.

Sally Hansen belooft dat de nagellak tot wel 14 dagen op de nagels blijft zitten. Je kunt hem eenvoudig verwijderen met een gewone nagellak-remover, dus geen gedoe meer met aluminiumfolie of je nagels weken in aceton. Ik kreeg het lichtroze #247 ‘Little Peony’ en het zalmkleurige #374 ‘Sweet Tea’ lakje toegestuurd. Het lichtroze lakje trekt meteen mijn aandacht omdat hij zó lichtroze is dat hij bijna wit is: prachtig! De zalmkleurige lak doet me denken aan de kleur van flamingo’s.

Wat ik erg prettig vind is het formaat van de flesjes: er zit lekker veel nagellak in en het dopje is wat groter dan normaal, waardoor hij fijn in de hand ligt. Het lakken gaat ontzettend makkelijk: met het kwastje is je nagel al volledig gelakt in één beweging. Knoeien is verleden tijd, zelfs bij mij, want ik vind het altijd erg lastig om netjes te lakken. Wanneer je je eerste laagje aanbrengt is de lak nog vrij stroperig, maar dit verandert bij het tweede laagje direct. Tip: lak niet té dik, dan ontstaan er bubbeltjes.

De nagellak dekt mooi en perfect in twee laagjes, en de top coat zorgt voor een onweerstaanbare glans en gel finish. Wat ik heb gemerkt is dat de lak iets langer doet over het drogen, maar dit vind ik geen probleem. Bij mij blijven de lakjes zeker 5 dagen tot een week mooi zitten, daarna gaan ze bij mij iets streperiger worden en afbladderen. Dit komt denk ik doordat ik veel achter de laptop werk, dus wellicht blijven ze bij jou langer zitten!

De 4 nieuwe ‘Miracle Gel Simply Charming Spring Look’ kleuren – adviesverkoopprijs €11,99 – zijn vanaf maart 2017 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Sally Hansen verkooppunten zoals Douglas, Wehkamp en Bol.com. Ga jij de collectie scoren? Welke kleur draag jij het liefst op je nagels?

De producten in deze Review heb ik toegestuurd gekregen.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven