Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

NEW IN: Spring shoes

Met de komst van de lente druppelt ook mijn garderobe langzaamaan vol met nieuwe items. De trends van dit voorjaar zijn helemaal op mijn lijf geschreven – de ruffle blouses- en jurkjes, roze, lichtblauw en los vallende, high waist jeans zijn mijn persoonlijke favorieten. Mijn online shop-gedrag bereikt momenteel dan ook zijn hoogtepunt en ik kan niet stoppen met het vullen (en weer legen, oeps!) van mijn virtuele winkelmandje.

Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar ik kwam echt schoenen voor de lente tekort. De bikerboots en overknees mogen worden ingeruild voor pastelkleurige sneakers-, pumps en loafers. Al een tijdje geleden kwam ik tijdens het online shoppen deze witte sneakers van Missguided tegen, en ik was op slag verliefd. Mijn oude witte sneakers waren compleet afgedragen en nodig aan vervanging toe. Deze witte met geborduurde bloemen móest ik hebben!

[show_shopthepost_widget id=”2499052″]

Het leuke is dat ze geïnspireerd zijn op de sneakers van Gucci, maar dan heel betaalbaar. Ze zijn gemaakt van imitatieleer en zitten enorm zacht aan de binnenkant. Ook loop je lekker stevig door de dikkere, comfortabele zool. Ik zie ze al helemaal voor me onder een jurkje of midi-rok straks, maar nu onder een pantalon naar kantoor of natuurlijk gewoon onder een jeans.

Ook van mijn roze lak-loafers van Marc Cain ging mijn hart meteen sneller kloppen. Toen ik ermee thuis kwam vond mijn vriend het meteen ‘typische schoenen voor mij’. Ik zocht nog roze of metallic loafers en kwam het juiste paar maar niet tegen, aangezien vrijwel elke open schoen te wijd is voor mijn smalle voeten. Deze van Marc Cain zitten perfect aangesloten en lopen hemels, ondanks het toch wat stugge lakleer. De prijs van deze loafers is natuurlijk wat hoger, aangezien het echt om kwalitatieve schoenen gaat.

Zoals jullie misschien wel weten ben ik net bij mijn nieuwe kantoorbaan in de luxe schoenen begonnen en kon ik dit paartje met 70% (!!) korting afrekenen. Je begrijpt dus wel dat ik ontzettend blij ben met mijn nieuwe loafers. Ik ga ze dragen onder een gescheurde mom- of boyfriend jeans, of natuurlijk onder een nettere broek met een ruffle blouse. Wat vind jij van mijn nieuwe shoes?

Shop the Post[show_lookbook_widget id=”345680″]

Styled by Romy

Een gedachte over “NEW IN: Spring shoes”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven