Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Only for Men

23PicMonkey Collage58Denim overhemd: Scotch & Soda via Only for Men – T-shirt: Forever 21 – Pantalon: Mango – Sneakers: Lanvin via Shoebaloo – Sunnies: H&M

Foto’s: Romy van den Bergh / Styled by Romy

Hi allemaal, vandaag heb ik een iets andere post voor jullie dan normaal. Ik stel jullie namelijk voor aan mijn vriend Mauricio, met wie ik alweer bijna vijf jaar samen ben. Korte tijd geleden werd ik benaderd door de webshop Only for Men; of Mauricio niet een mooi overhemd of pantalon wilde uitkiezen voor in een Look of the Day? Hij besloot te gaan voor dit denim overhemd van Scotch & Soda, een merk dat hij erg leuk vindt. Ook was hij al langere tijd op zoek naar een tijdloos spijker-overhemd, en dit werd hem dan! Het hemd is afgewerkt met subtiele details zoals een leuke tekst en een palmboomprint in de hals.

Mauricio heeft het overhemd gecombineerd met een donkergroene pantalon van HE by Mango, en zijn favoriete, oliekleurige sneakers van Lanvin. Hij heeft de mouwen van het overhemd hier een tikkeltje nonchalant opgerold en het hemd open laten hangen, met daaronder het ‘Heavy Metal’-shirt van Forever 21, wat we laatst in Antwerpen kochten. Deze zonnebril van H&M vond hij zo geweldig, dat hij er meteen twee scoorde ‘voor het geval dat er één kapot ging’ :-). Nee, ik ben niet de enige met een fashion obsession. Naast mode houdt mijn vriend ook erg van festivals bezoeken, muziek produceren en luisteren en natuurlijk sporten; hij werkt namelijk als personal trainer.

Even terug naar Only for Men: je vindt hier herenkleding, herenschoenen en accessoires van toffe merken als Clarks, Converse, Denham, Diesel, Goosecraft, Havaianas, New Balance, Nudie Jeans en veel meer. Only for Men is een one stop shop, dit houdt in dat je voor je gehele outfit onder één dak kunt shoppen. Ook vind je hier bijvoorbeeld te gekke accessoires en leuke gadgets; niet alleen leuk voor jezelf maar ook als cadeautje. Ik ben heel benieuwd naar jouw mening over Mauricio’s hemd en outfit, en naar de stijl van jóuw man of vriend!

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Only for Men.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.