Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: H&M Fall/Winter 2015-’16

2

Op de laatste dag van de maand (wauw, wat gaat dát snel) blik ik graag alvast vooruit naar de najaarscollecties, die op dit moment langzaam onze favoriete winkels indruppelen. Al eerder heb ik het gehad over de pareltjes uit de Fall/Wintercollecties van Primark en Zara, vandaag laat ik je graag weten wat je zoal van H&M kunt verwachten! Afgelopen dinsdag lag namelijk de nieuwe H&M-catalogus op mijn mat, en dan weet je het wel weer. Ik kon het niet laten om de catalogus even door te bladeren, en merkte dat mijn wishlist maar groeide en groeide.

Komend najaar heeft H&M een duidelijk kleurenpalet voor ons in petto, namelijk zwart, gebroken wit en wit, bordeauxrood en olijfgroen, gecombineerd met een vleugje okergeel. We zien een zeer vrouwelijke collectie met veel jurkjes, rokjes, crop tops, jassen en gilets waarbij het accent duidelijk op de taille ligt. We zien mooie prints, afgewisseld met meer ingetogen, basic items zoals de zwarte pencil skirt en de bordeauxrode, gebreide jurk. Ik ben groot fan van H&M’s accessoires voor komende herfst en winter, zo zag ik práchtige luxe hoeden in verschillende aardetinten, armbanden met marble details, layered kettinkjes, fringe bags en vrouwelijke high heels. En de lace up-flats (komen ook in bordeaux) móet ik gewoon hebben.

Alle bovenstaande items gaan linea recta op mijn verlanglijstje. Ik ben heel benieuwd naar jouw mening over mijn selectie!

Styled by Romy

4 gedachten over “FAVORIETEN: H&M Fall/Winter 2015-’16

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven