Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Nude velvet

[show_shopthepost_widget id=”2524127″]

Jas: Primark / Blouse: ModeMusthaves / Jeans: Zara / Tas: Stradivarius / Pom pom: H&M / Velvet laarsjes: Sacha / Riem: Forever 21 / Kettinkjes & ring: My Jewellery / Horloge: Ikki / Armbanden: ModeMusthaves, Michael Kors, Happiness Boutique & My Jewellery

Fotografie: Mira Tells

Kan een meisje ooit genoeg roze in haar kast hebben? Dat roze dé modetrend is dit voorjaar maakt mij een gelukkig mens, want het mag geen geheim zijn dat roze mijn lievelingskleur is. Gisteren was ik in mijn woonplaats Utrecht om samen met Mira outfit foto’s te schieten voor onze blogs, en daarna gingen we lekker een taartje eten bij een nieuw ontdekte hotspot – daarover later deze week meer op mijn blog. Ik droeg gisteren een combinatie van oude en nieuwe items uit mijn garderobe.

Naar mijn mening maakt dat je outfit: het combineren van nieuwe trend-items met oudere, tijdloze stukken of er zelfs vintage aan toe voegen. Het combineren van oud en nieuw maakt een outfit interessant en persoonlijk. Ik draag hier een wat oudere, oversized jas van Primark met een nieuwe blouse met ruches van ModeMusthaves – óók een grote lentetrend. De Zara-jeans heb ik ook al een tijdje, maar de tas én de laarsjes zijn dan weer gloednieuw.

Sacha daagde me uit om mijn ultieme lente-look te fotograferen en daar hoort natuurlijk een paar nieuwe schoenen bij! Ik mocht kiezen en hoefde niet lang na te denken: ik ging voor deze fluwelen laarsjes met blokhak. Helemaal Seventies en makkelijk te dragen bij bijvoorbeeld een gescheurde jeans, maar straks bij warmer weer ook leuk onder een romantisch jurkje met een bloemenprint of een jurk van kant!

Naast deze laarsjes vind je dit voorjaar ook loafers bij Sacha: dit is toch wel dé schoenentrend en ook ik heb ze al in mijn kast staan. Ik zal dus snel een post maken over hoe ik mijn loafers draag! Voor nu wens ik jullie een heerlijk weekend toe, en ben ik heel benieuwd wat voor jullie dé ultieme lente-outfit is.

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”350812″]

Deze Outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met Sacha.

Styled by Romy

3 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Nude velvet

  1. Ik vind ze heel erg tof! Ook leuk gecombineerd zo. Zijn de laarsjes trouwens net zo roze als op bovenstaande foto’s of zijn ze wat meer donker lila? Op de site van Sacha leken ze namelijk net wat grauwer van kleur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven