Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

HOTSPOT: Bar Beton Utrecht

Nee, ik ga het vandaag niet hebben over een bar – Bar Beton in Utrecht is een sfeervolle plek om te eten, drinken en te vergaderen. Vrijdag ging ik met Mira mijn stadje Utrecht in, en zochten we naar leuke straatjes om onze outfits te fotograferen. Daarna was de zoektocht naar een hippe eetplek snel gestart, want fotograferen maakt hongerig :-). Midden in het centrum vonden we Bar Beton, waar je zowel voor een coffee to go als voor een uitgebreid diner terecht kunt.

Bar Beton heeft meerdere vestigingen in Utrecht, waaronder dus dit filiaal in het centrum, maar ook op Utrecht Centraal en bij Rijnsweerd en De Bank zit Bar Beton. De inrichting vind ik erg uitnodigend en gezellig; je hebt het gevoel in een informele huiskamer te zitten. Er hangen plantjes aan het plafond, de tafels zijn gezellig aangekleed met bloemen en cactussen en je kunt heerlijk neerploffen in de zithoek met een fijn magazine.

Tot 12:00 kun je hier heerlijk ontbijten en vanaf 11:30 start de lunchkaart. Je treft er brood uit de oven, salades, uitsmijters en lekkere taartjes op de menukaart. Vooral het aanbod aan dranken vond ik er heel sterk. Mijn favoriete drankje is Chai Tea Latte en zelfs hier waren meerdere varianten op! Ik bestelde de Chai Tea Latte Vanille en heb enorm genoten. Mira koos voor de gezonde smoothie-kaart.

[show_shopthepost_widget id=”2524475″]

Mocht je hier willen dineren dan kun je kiezen uit soepen, sashimi, verschillende garnituren of bijvoorbeeld een heuse proeverij. De Tournedos met seizoensgroenten, knoflook-thijmjus en zoete aardappel frites lijken me ook heerlijk om eens te proberen. Daarnaast is er een vangst van de dag of een burger. Bij Bar Beton kun je ook borrelen met lekkere hapjes. Alles wat bij Bar Beton wordt geserveerd wordt geselecteerd op hoge kwaliteit en er kan rekening gehouden worden met elke dieetwens. Ik als vegetariër kon er dan ook prima terecht.

Omdat we niet zo heel lang geleden nog hadden ontbeten kozen we beide voor een lekker huisgemaakt taartje – ik de Oreo cheesecake en Mira de Blueberry cheesecake. Alles wat op de kaart staat is erg betaalbaar, dat maakt het volgens mij een perfecte hotspot in het centrum van Utrecht. Ik ben benieuwd naar jouw favo hotspot in Utrecht! Mochten jullie nog een suggestie hebben voor een andere leuke must-visit, dan lees ik dat graag in de comments.

Bar Beton Utrecht Centrum / Korte Jansstraat 13-15 / maandag t/m zaterdag 08:00 – 18:00 / zondag 11:00 – 18:00

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven