Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: November Outfit recap

November zit er alweer op, mijn favoriete maand van het jaar is voorbij. Ik heb een hele mooie en enerverende maand gehad, waarin ik 24 jaar werd, mijn blog enorm gegroeid is en ik samen met mijn vriend in ons nieuwe appartement trok. Ook postte ik in november natuurlijk weer de nodige outfits online, in totaal 4. Ik heb me voorgenomen om veel vaker outfits te gaan plaatsen, dus december, kom maar op! Ik vind het altijd superleuk om terug te kijken op mijn looks van de afgelopen maand, en ik zie gelukkig wel echt een rode draad. Ik droeg namelijk bijna alleen maar jasjes; vooral mijn sequined jasje van H&M blijft favoriet.

Ook was november de maand waarin ik mijn haar liet verven; die ombre onderkant staat toch net even iets anders in een outfit. Verder valt me op dat ik helemaal geen jeans heb gedragen, of in elk geval, geen blauwe jeans. Ik ben erover uit dat ik gewoon geen denim-meisje ben, en dat ik me veel fijner voel in leren rokjes, shorts, jurkjes en nettere pantalons. Mijn stijl is redelijk constant gebleven, maar ik merk dat ik me minder bohemian kleed dan voorheen, en dat ik vaak echt de nadruk leg op één kledingstuk, waar ik de rest wat meer basic omheen style.

61In deze look droeg ik een aaibaar, handgebreid vest van Kiro by Kim dat een echte evergreen in mijn kast is. In de herfst draag ik dit vest graag als jas, zo ook in deze outfit. Ik combineerde het vest met een bordeauxrode H&M-top en een broek van C&A. Momenteel ben ik helemaal weg van de brogue-trend; ik draag hier dan ook studded brogues van Sacha Shoes.

[show_shopthepost_widget id=”1251620″]

84Van mij mag de marmer-trend nog wel een tijdje blijven, ik ben namelijk helemaal verliefd op dit marble print jasje dat ik kocht bij Costes Fashion. Het liefst combineer ik het met een effen top en daaronder een leatherlook rokje- of shorts. Een paar enkellaarsjes mag hierbij niet ontbreken, daarom koos ik voor cut-out boots. Het Primark-tasje draag ik op dit moment echt heel veel.

[show_shopthepost_widget id=”1251635″]

0201Dit jasje hangt echt al heel lang in mijn kast, en komt ‘gewoon’ van H&M. Ik krijg er altijd heel veel vragen over als ik het draag, het heeft namelijk echt een vintage look. Ik draag het jasje het liefst met een basic top eronder; in dit geval een zijden variant. Het leren shortje komt ook van H&M, en heb ik gecombineerd met stoere bikerboots.

[show_shopthepost_widget id=”1251647″]

63Deze look is toch wel mijn favoriet van november, aangezien ik nog steeds helemaal weg ben van deze jas. Ik kocht hem voor maar 30 euro bij Primark, en hij is heerlijk warm en oversized. Onder de jas draag ik een top van SuperTrash en een zilveren rokje van Isabel Marant for H&M; mijn favoriete designer. Ook laat ik je hier zien hoe ik mijn overknee boots combineer.

[show_shopthepost_widget id=”1251663″]

Wat is jóuw favoriete look hierboven? Ik wens je een heerlijk weekend toe!

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven