Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Treatment bij Cosmo Hairstyling Amsterdam Zuidas

Wanneer je binnenkomt in de prachtige Cosmo Hairstyling-salon aan de Amsterdamse Zuidas, valt het schitterende interieur meteen op. De combinatie van verschillende (donker)bruintinten geven een chique uitstraling, en dat is nou net wat Cosmo Hairstyling voor ogen had. Cosmo Hairstyling Amsterdam Zuidas heeft een complete make-over ondergaan, waarbij het ‘oude’ interieur van de salon werd omgetoverd tot een luxere variant; helemaal passend bij de Zuidas-klant. In de salon staat zowaar een prachtige boom, aan de muren hangen inspiratiebeelden en de meest heerlijke merken als Balmain Hair, Kardashian Beauty en Anastasia Beverly Hills staan tentoongesteld. Ik voel me hier meteen al helemaal thuis.

12Salonmanager Jolanda nodigde me een paar weken geleden uit om langs te komen voor een behandeling. Daarvoor reis ik natuurlijk gráág af naar de Zuidas, want wat is er heerlijker dan een fijne kappersbehandeling? Sowieso ben ik enorm positief over Cosmo Hairstyling. Met name de laatste tijd, want door hun metamorfose en nieuwe behandelingen ben ik helemaal om. Ook ben ik fan van hun ‘Touch-Up’-concept, waarover ik in een eerdere blogpost al vertelde. Na een korte introductie van Jolanda, neem ik plaats in de kappersstoel. We gaan vandaag voor een verfbeurt, waarbij mijn donkerbruine haarkleur (van mezelf) wordt opgelicht met verschillende lichtbruin-tinten en caramel. Ik was mijn eigen, egale haarkleur namelijk wel zat, en ben altijd in voor iets nieuws. Ook introduceerde Jolanda Olaplex bij me; dé Amerikaanse haarrevolutie die behandeld en beschadigd haar weer herstelt als nooit tevoren.

456Jolanda vertelt me dat de verf goed en snel pakt in mijn haar, omdat het nog nooit eerder geverfd is. De behandeling gaat sneller dan ik dacht, en Jolanda heeft binnen no time verschillende tinten tot één geheel gemixt. Super inspirerend vind ik haar; ze begon namelijk voor zichzelf als freelance haarstyliste, en leidt nu Cosmo Hairstyling Amsterdam Zuidas sinds 3 maanden. Ook is Jolanda moeder van 3 kinderen; een echte powervrouw dus. Nadat mijn haar gekleurd is en de verf ingetrokken is, wordt deze er weer uitgespoeld waarna Jolanda Olaplex No. 2 bij me aanbrengt. Ook geeft ze me Olaplex No. 3 mee naar huis, waarmee ik mijn haar thuis een oppepper kan geven. 1 Keer per week herstel ik daarmee mijn haar na het gebruik van bijvoorbeeld stijltang of krultang.

789Nadat mijn haar is uitgespoeld en drooggeföhnd en behandeld is met een toner, krijg ik een práchtige en natuurlijke kleur te zien. Ik ben al helemaal in de wolken met mijn nieuwe haar, máár er is nog meer, vertelt Jolanda me. Ze laat me zien hoe ik, door middel van grote klittenband-rollers, meer volume in mijn haar krijg. Mijn haarplukken verwarmt ze voor met een krultang, waarna de rollers er ongeveer 15 minuten in blijven zitten, tot mijn haar weer afgekoeld is. Daarna wordt mijn haar losgeschud en bijgewerkt met haarlak. Het resultaat is glamoureus Hollywood-haar met veel volume en losse, bouncy slagen. Voor de finishing touch neemt Cosmo’s vaste visagiste Corien mijn wenkbrauwen onder handen op de Anastasia Beverly Hills-manier, en verft ze ze meteen.

10111213Ook laat Corien me zien hoe ik zelf thuis mijn gezicht kan contouren, aangezien ik dit zelf best nog lastig vind. Ik krijg een mooie highlighter op mijn wenkbrauwbot aangebracht, en kijk tevreden in de spiegel naar het eindresultaat. Ongelooflijk blij en tevreden ben ik met mijn nieuwe haar. Het is warmer van kleur, genuanceerder, oogt voller en voelt meteen hersteld aan door de Olaplex. Ook mijn make-up en geverfde wenkbrauwen zijn helemaal mijn ding. Van begin tot eind ben ik in de watten gelegd door de medewerkers van Cosmo Hairstyling Amsterdam Zuidas, waarvoor ik ze hartelijk wil bedanken. Ik kom zeker snel terug; voortaan is dit mijn nieuwe haar-adresje in Amsterdam. Wat vind jij van mijn nieuwe haar? Bezoek je Cosmo Hairstyling ook weleens, en wat is jouw ervaring?

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven