LOOK OF THE DAY: Navy culottes

0OOTDculottes20OOTDculottes30OOTDculottes40OOTDculottes50OOTDculottes60OOTDculottes70OOTDculottes8Blazer & ring: H&M / Cami: Mango / Culottes & tas: Primark / Bag charms: H&M & Primark / Heels: Boohoo / Oorbellen: Accessorize / Kettinkjes: Primark & Accessorize / Horloge: Guess / Armbanden: 4EverwithEveryone, Forever 21 & Sacha Shoes

Fotografie: Lieke Biemans

De culotte – langere tijd was het een twijfelgeval bij mij. Vaak zag ik ze bij andere bloggers en vond ik ze supermooi en vooral vrouwelijk staan. Een tijdje geleden was ik bij Primark en daar spotte ik deze donkerblauwe culottes. Ik besloot het een kans te geven, want voor zo’n prijs kan je ook niet anders, toch? Na wat setjes uit mijn kast bij elkaar gemixt te hebben, ontdekte ik dat deze broek bij superveel kledingstukken past. Zo vind ik hem heel leuk met een spijkerjasje of bijvoorbeeld een mooie blouse, maar past er ook vrijwel iedere schoen onder. Zelf vind ik hem het mooiste met een hak, zoals ik hierboven draag. Door een open sandaal onder de culotte te dragen, geef je jezelf optisch meer lengte. Misschien wel handig, met zo’n broek ;-).

Ik besloot mijn culottes te combineren met een tijdloze witte blazer van H&M, met daaronder mijn nieuwe, satijnen cami van Mango. Met zo’n top wordt de culotte in één klap heel vrouwelijk. Ik ben heel benieuwd naar jouw mening over de culotte, en natuurlijk hoe je mijn outfit vindt!

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1741767″]

2 Comments
  • Lesley
    juli 7, 2016

    Die cami vind ik erg mooi! Ik vind de broek wel aardig maar ben zelf toch iets meer van de lange versie van deze broek 🙂

  • Rochella
    juli 7, 2016

    Yazzzz LOVE this outfit. Heel erg mooi gestyled weer. XOXO

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *